vanaf 21 mei zaterdag om 18:30 uur en woensdag om 14.30 en 17.00 uur 

Knuts en Proef

Wie is God voor jouw kind? Wie wil Hij voor hem of haar zijn? En hoe leg je dat uit? Met het nieuwe kinderprogramma ‘Knuts en Proef’ ontdekken kinderen dit spelenderwijs. Vanuit huis mogen ze aan de slag met knutsels, baksels en proefjes uit het programma. Het leukste is om dit samen met je kind te doen! 

Bekijk online op Family7+!

Misdaadserie

Een unieke misdaadserie die verantwoord is om samen te kijken: dat is Vindication. Het eerste seizoen staat nu op Family7+. Log in en kijk alle afleveringen deze zomer mee! Hoofdpersoon is rechercheur Travis, die zijn werk doet in Texas. Als hij een enthousiaste stagiair krijgt, verandert er veel. 

Vanaf 15 mei zondag om 10.30 uur en maandag om 21.00 uur (herhaling)

Wederkomst

Verlang jij ook zo naar de wederkomst van Jezus? Of houd je er niet zo mee bezig? Juist in deze turbulente tijden mogen we elkaar bemoedigen met het feit dat Jezus spoedig terugkomt. Kijk daarom mee naar ‘Totdat Hij komt'. We moeten als Lichaam van Christus klaar zijn voor Zijn komst!

advertentie

Word nu sponsor en ontvang 11x per jaar ons magazine!

magazine image

Als Family7-sponsor:

  • help je ons het Evangelie in de Nederlandse huiskamer te krijgen
  • steun je de programma’s waar je zo graag naar kijkt
  • maak je het direct mogelijk dat er nieuwe programmaformats ontwikkeld worden! 
  • krijg je gratis het Family7 Magazine vol verdiepende artikelen, kijktips en de tv-gids

Kijk programma's die je raken!

Als abonnee van Family7+ kijk je eenvoudig onze programma’s via internet, on demand. Waar en wanneer jij het wilt! We hebben van alles voor je: kinderprogramma’s, Bijbelstudies, entertainment, talkshows, interviews, actualiteiten. Programma’s die bemoedigend, inspirerend, opbouwend, verantwoord en positief zijn. Voor 3 euro  in de maand kijk je alles op je eigen tijd. Ook kun je de livestream van Family7 online volgen.