Adverteren doe je bij Family7!

U kunt uw product, dienst of evenement snel bekend maken onder een grote groep mensen via de diverse Family7 mediakanalen van. We wil graag uw platform zijn om uw doelgroep te bereiken met uw commerciële boodschap of om fondsen te werven voor uw stichting/organisatie. De verschillende platformen van Family7, namelijk televisie, radio, magazine en online media versterken elkaar enorm.

Familiezender
Het crossmediale platform van Family7 biedt volop kansen om een brede doelgroep bekend te maken met uw product, dienst of evenement. Als familie-georiënteerde zender met een christelijke inslag is Family7 in Nederland een bekend merk waar elke leeftijdsgroep naartoe gaat voor diepgang, zingeving en richting. Een levensstijl van passie voor mensen en voor God.

Onderscheidend en herkenbaar
Family7 bedient zowel christenen als niet christenen met onderscheidende, herkenbare programmering. Wij staan voor programma's die inspirerend, opbouwend, positief, samenbindend, hedendaags, confronterend en uitdagend zijn. Neem snel contact met ons op, want

Adverteren doe je bij Family7!

 
Neem contact op met Family7:
055-5790710
info@family7.nl 
 
             
 
     
 

Televisie

 
De televisiecommercial is een vertrouwde en solide advertentievorm. Een ideale mogelijkheid om uw merk aan het grote publiek te presenteren. Family7 komt in meer dan 4 miljoen Nederlandse huiskamers binnen.
 
 
 

 

 
Huishoudens: meer dan 4 miljoen
Gem. aantal kijkers: 800.000 per maand
 
30 seconden commercial, 5x per dag, 5 dagen per week, 4 weken aaneengesloten: € 25,- per commercial
   
               
     
 

Radio

 
Het is heerlijk om thuis of op het werk te luisteren naar Bright FM. Terwijl luisteraars bezig zijn met hun dagelijkse werkzaamheden, genieten ze van christelijke muziek. Onbewust neemt men ook de commercials in zich op.
 
 
 

 

 
Aantal luisteraars: 5.000 per maand
 
20 seconden commercial, 6x per dag, 6 dagen per week, 4 weken aaneengesloten: € 12,50 per commercial
 
   
               
     
 

TV-Magazine

 
Het Family7 Magazine is een gezellig en opbouwend maandblad vol met leuke, opbouwende en interessante artikelen, de Family7 tv-gids, achtergrondverhalen en nog veel meer. Door de opgenomen tv-gids is het magazine een naslagwerk wat keer op keer er bij wordt bijgepakt.
 
 
 

 

 
Oplage: 17.000, 11x per jaar
 
Klik hier voor de tariefkaart 2020
 
   
               
     
 

Online

 
De website van Family7 wordt veelvuldig bekeken: raadplegen van de online tv-gids, maar vooral ook Family7 Gemist zorgt ervoor dat mensen keer op keer de website bezoeken. Een advertentiebanner op de website van Family7 kun je goed combineren met een tv-commercial.
 
 
 

 

 
Unieke bezoekers: 30.000 per maand
 
Banner in carrousel, elke pagina van de website, 4 weken aaneengesloten: € 250,- per maand.
 
   
               
 
   
weekvanhetleven bijen camping appscape flourish WOH
 
HvK GodsGenade meteogroup
 
             
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!