Family7 in Actie voor gehandicapte veteranen en slachtoffers van terreuraanslagen

De drukgolf van de ontploffing gooit de jonge Nati meters naar voren. Scherven verbrijzelen zijn benen en tegelijkertijd ook zijn dromen en toekomstplannen. De Israëli van begin twintig wandelde vlakbij zijn ouderlijk huis in Be’er Sheva, toen een raket uit Gaza vanuit het niets zijn leven in puin legde.

De artsen weten ternauwernood nog één been te redden. Het leven van de jongeman is in een oogwenk onherstelbaar veranderd. Nati komt terecht bij Beit Halochem, een Israëlische organisatie die hem gratis helpt om te revalideren en te leren lopen met een prothese. Ook ondersteunt de organisatie hem om zijn leven weer op orde te krijgen. Nu is Nati getrouwd en trotse vader van een prachtige dochter. Hij heeft zijn leven, eigenwaarde en fysieke mobiliteit weer terug!


Family7 komt in actie voor gehandicapte veteranen en slachtoffers van terreur in Israël. Helaas komen er elk jaar zo’n 300 tot 400 mensen bij, die de hulp van Beit Halochem nodig hebben. Veel van hen zijn gewond geraakt door terreuraanslagen.
 
 
De fitnessruimte van Beit Halochem in Be’er Sheva is te klein geworden en moet dringend worden uitgebreid. Zonder de apparatuur kunnen veel mensen hun trainingen niet regelmatig doen en dat is zeer nadelig voor het revalidatieproces. Daarnaast hebben het basketbalteam en de dansafdeling van Beit Halochem hard nieuwe rolstoelen nodig. De dansers en basketballers zijn afhankelijk van op maat gemaakte rolstoelen. Op dit moment zijn er twee basketbalspelers en twee dansers die elk een op maat gemaakte rolstoel nodig hebben die past bij hun beperking, lengte en gewicht.
 
De Israëlische overheid betaalt een gedeelte van de kosten, maar Beit Halochem kan haar werk helaas niet doen zonder steun van vrienden. Helpt u mee? Draagt u uw steentje bij om deze helden een zo mooi mogelijke toekomst te geven?
 
Hartelijk dank voor uw gift.
 
Ans van de Vegte,
Directeur Family7
 
PS. De documentaireserie van Family7 in Actie is in juni elke zaterdagavond te zien op Family7, met herhalingen op woensdag.

U kunt de beveiligde Idealfunctie gebruiken op deze pagina of stort uw gift op: 
Stichting ETV
Bankrekening: NL47 RABO 0394022521
Stichting Evangelical Television Europe
Apeldoorn. O.V.V. BeitHalochem

 
Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja, ik ondersteun Family7 in Actie voor Beit Halochem via iDeal.
€ 10    € 25    € 50
€ 100    € 250    € 500   
(naar iDEAL omgeving)

Als u onderstaand uw gegevens invult, ontvangt u de Family7 nieuwsbrief via e-mail.

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Family7
man vrouw
(naar iDEAL omgeving)

 
Maakt u liever gebruik van een andere betalingsmethode, bijvoorbeeld CreditCard of een kadobon? Klik hier.
 
Stichting ETV
Bankrekening: NL47 RABO 0394022521
Stichting Evangelical Television Europe
Apeldoorn. O.V.V. Beit Halochem

Lees hier het artikel uit het Family7 TV Magazine
Meer informatie over Beit Halochem
www.beithalochem.nl

 

 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!