HET BLOEDVERBOND

Bijna 38 jaar geleden kwam ik – Jaap Dieleman - tot geloof in Jezus Christus. Zijn liefde was overweldigend en ik kon en wilde er geen weerstand aan bieden. Later begon ik pas te beseffen dat Zijn liefde voor mij Hem Zijn leven en Zijn bloed kostte.
 
Gegrepen door die liefde wilde ik anderen vertellen over de macht van Jezus om te bevrijden, te verlossen, te genezen en nieuw te maken. Dat leidde ertoe dat ik mijn leven uiteindelijk volledig in dienst van de verkondiging van het Goede Nieuws heb gesteld en de wereld over begon te reizen om Gods liefde met anderen te delen.
 
Geheim
Inmiddels doe ik dit werk al weer ruim dertig jaar fulltime. In de afgelopen jaren is daar ons werk onder de allerarmsten van India bijgekomen waarbij ik de grote kracht van God begon te zien in goddelijke genezingen, bijzondere wonderen en bovennatuurlijke voorzieningen. Wat is toch het grote geheim van al deze zegeningen? Ik begon steeds meer te beseffen dat het komt omdat ik deel heb gekregen aan het nieuwe verbond dat God met ons heeft gesloten in Jezus Christus.
 
Voorrecht
Het programma, dat ik voor Family7presenteer gaat over dit verbond, het bloedverbond waarbij God zich met hen verbindt die ‘ja’ tegen dit verbond hebben gezegd. Daardoor word je met de Almachtige, Alwetende, Alomtegenwoordige, Hoogverheven God verbonden. Hij is je partner, vriend, vader, verzorger. Hij zorgt voor je, waakt over je, leidt je en draagt je. Wat een ongelooflijk voorrecht. En dat voorrecht is beschikbaar voor iedereen. Daarom daag ik u uit om te kijken naar de serie over ‘Het Bloedverbond’.

Uitdaging
De uitdaging van het verbond is ook voor mij om te groeien in Jezus, steeds meer op Hem te gaan lijken, omdat ik door het nieuwe verbond geroepen ben om deel te krijgen aan Gods natuur. Ik wil u uitdagen om dit avontuur met mij aan te gaan zodat Jezus steeds meer zichtbaar zal worden in ons leven.
 
 

​​​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!