Visie voor ondernemers

 
appscape flourish WOH
 
GodsGenade meteogroup
 
       
  Over ons   Family7 heeft altijd visie gehad voor christen ondernemers. Mensen die door hun invloed, creativiteit en doorzettingsvermogen een impact op de samenleving maken van onschatbare waarde. Zo zond Family7 de programma’s Bizztalk en Secrets of Success uit. Momenteel is het zakenprogramma Andere Zaken in meer dan 2,5 miljoen huishoudens te ontvangen.    
           
  Dolf van de Vegte, directeur van Family7: “Christen zakenmensen hebben vaak een prachtig getuigenis hoe ze moesten leren om hun leven en hun bedrijf aan God over te laten. Door die ervaring hebben ze in de praktijk geleerd wat de sleutel tot echt succes is: vertrouwen op God. Dat laten wij zien op onze zender.”

Business Club
Family7 wil nog meer investeren in de christenzakenwereld. Daarom is de Family7 Business Club opgericht. Een organisatie van ondernemers die elkaar ondersteunen en Family7 helpen om Gods liefde via de televisie te verkondigen.

Investeren in Family7 betekent investeren in mensenlevens. Natuurlijk zijn er voor u ook meer voordelen. U vergroot bijvoorbeeld uw netwerk met beginnende en gevestigde ondernemers. En u krijgt gratis reclametijd aangeboden op landelijke televisie. Deze reclametijd kunt u voor uw eigen product gebruiken of weggeven aan een zendingsorganisatie.

De Family7 Business Club is er voor ondernemers die elkaar en het werk van Family7 opbouwen.

   
             
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!