Café Tinto stopt na vier seizoenen

​Na vier prachtige seizoenen gaat het dagelijkse ochtendprogramma Café Tinto stoppen. Op donderdag 21 mei is de laatste uitzending. Na meer dan 700 afleveringen stoppen we met het maken van nieuwe afleveringen en gaan we ons in het nieuwe seizoen richten op nieuwe programma’s. Vier jaar lang is Café Tinto veel kijkers tot zegen geweest en verwelkomden we meer dan 2000 gasten die allen hun verhaal vertelden. We zijn dankbaar dat we deze bijzondere verhalen aan u hebben mogen doorgeven. 

Café Tinto wordt uitgezonden vanaf oktober 2011 en was het dagelijkse koffieprogramma van Family7. Elke uitzending schuiven er 3 gasten aan die elk een eigen verhaal te vertellen hebben. Ze hebben het over de actualiteiten of over bepaalde thema's die belangrijk zijn voor christenen. Ook werd er dagelijks een getuigenis vertelt door iemand waar God op een bijzondere manier heeft ingegrepen in zijn of haar leven.

De eerste drie seizoenen werden gepresenteerd door Evert ten Ham. Hij stopte daarna om een gezinshuis te starten. Het vierde seizoen werd gepresenteerd door Alinda Bol en Dolf van de Vegte. Met z'n drieen hebben ze het programma door de jaren heen voorzien van prachtige verhalen. 

"We zijn ontzettend dankbaar dat we zo veel uitzendingen hebben mogen maken en daarmee het evangelie hebben mogen verspreiden in Nederland door al deze verhalen. Nu is het tijd om vooruit te kijken en ons te richten op nieuwe concepten en nieuwe programma's", aldus Dolf van de Vegte, directeur van Family7.

 

Tijdens de zomermaanden van 2015 blijft Family7 herhalingen uitzenden van van Café Tinto. 

 

 
 
appscape flourish WOH
 
GodsGenade meteogroup
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!