Update: 29 juni 2017 Nieuwe huisvesting gevonden!

Als Family7 zijn we ontzettend blij om te kunnen melden dat we vandaag de sleutel hebben gekregen van onze nieuwe huisvesting. We geloven dat dit de juiste plek voor ons is. We hebben Gods bevestiging gekregen over dit pand waar we als bedrijf nu rustig in kunnen doorgroeien. In ons nieuwe onderkomen is er plek om drie gescheiden studio's te bouwen en zijn er genoeg kantoren voor alle medewerkers. Dit betekent een verlichting een betere werkomstandigheid voor ons team en kunnen we meer meerdere programma's tegelijkertijd maken opnemen.
 
U heeft ons in onze zoektocht ondersteunt met uw gebeden, waarvoor hartelijk dank. We zijn ontzettend gezegend met de geweldige financiële ondersteuning voor dit project.  Deze kunnen we nu gebruiken voor de bouw en technische inrichting van onze studio's. Wit u blijven bidden voor de zender? Het is een voorrecht dat we als onderdeel van de Nederlandse christelijke media in vele huiskamers het evangelie kunnen brengen.
 
Bekijk hier een recente aflevering van Uitgelicht! Waar Dolf van de Vegte uitleg geeft over het nieuwe pand. 
 
 
 
 

 
Afgelopen december kwam Family7 in actie voor de huisvesting van de zender. Toen we de actie startten, leek alles in kannen en kruiken. Tot er een kink in de kabel kwam en de optie die we lieten zien in de documentaire over onze huisvesting een te grote financiële hobbel werd om te kunnen nemen.
 
Als het gaat om stappen nemen, zijn we in de loop van de jaren wel wat gewend. Immers begon Family7 zonder geld, zonder programma’s en zonder apparatuur. De Heer heeft altijd voorzien en dat heeft ons geleerd te vertrouwen op Hem. Bij beslissingen nemen is het altijd belangrijk dat we vrede in ons hart hebben, en door veranderende omstandigheden werd de vrede over een juiste beslissing weggenomen.

Financieel stabiel
Family7 probeert als een goede rentmeester om te gaan met de financiën die we enerzijds door giften ontvangen en anderzijds met zakelijke activiteiten verdienen. Het is een mooie mix waarmee we al jaren financieel stabiel kunnen opereren. Dat willen we ook graag zo houden en dit is ook de reden waarom we heel hard op de rem hebben getrapt. De eerste prioriteit is het betalen van salarissen en de maandelijkse financiële verplichtingen om de zender in de lucht te houden. Een te grote last voor huisvesting zou ons in de gevarenzone kunnen brengen, waardoor we niet meer aan die financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Wijsheid
Inmiddels hebben we alle giften voor de verhuizing geparkeerd op een rekening bij de bank. Zodra we de geschikte locatie hebben gevonden, gebruiken we dat geld om alle verhuiskosten te betalen en investeringen te doen die nodig zijn om de huisvesting bedrijfsklaar te maken. Het spreekt vanzelf dat we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Voor nu willen we u vragen om te bidden voor wijsheid bij het vinden van een gebouw en ook bij het nemen van de juiste beslissingen. Ons gebed is dat we zo spoedig mogelijk zicht krijgen op de plek die de Heer voor ons bereid heeft. In alles willen we op Hem blijven vertrouwen. Dat vertrouwen is groot, maar we springen niet van het tempeldak. 

Namens het hele team wil ik u in ieder geval danken voor het vertrouwen dat u in ons hebt en voor de geweldige financiële inspanning die u samen als kijkers van Family7 al hebt gedaan. Blijf bidden voor de zender. Het is een voorrecht dat we als onderdeel van de Nederlandse christelijke media in vele huiskamers het evangelie kunnen brengen.

Dolf van de Vegte
 

DECEMBERACTIE 2016
Draag uw steentje bij!

Het afgelopen jaar hebben we u gevraagd te helpen met de acties die we voerden voor projecten in de Oekraïne, Malawi en Bangladesh. U heeft daar ruimhartig voor gegeven. Deze maand staat Family7 in actie in het teken van verhuizing naar nieuwe huisvesting voor onze eigen zender. Dat is echt hard nodig.
 
De huidige kantoren en tv-studio zijn niet alleen te klein, maar het pand is vooral heel erg oud. Het dak met asbest platen lekt op verschillende punten en moet eigenlijk worden vervangen. Op sommige plaatsen lekt het water zo de studio in. De isolatie in de kantoren is slecht, waardoor het in de zomer bijzonder heet en in de winter ijzig koud is. Vanwege de slechte staat van het gebouw is reparatie niet meer zinvol. Dus is het moment bereikt dat we naar iets anders moeten omzien.
 
Met veel plezier zijn we als 5-mans gideonsbende begonnen, maar inmiddels werken we met 30 medewerkers plus de nodige vrijwilligers. Inmiddels komen er ook dagelijks de nodige gasten voor diverse programma’s in de tv-studio en wordt het allemaal nog krapper. We groeien dus en dat is goed, want het evangelie mag in alle Nederlandse huishoudens gehoord worden. Dat is in deze tijd meer dan nodig.
 
Met vrijmoedigheid vragen we u dan ook in dit jaar Family7 te helpen met een kerstgift. Niet alleen de verhuizing kost veel geld, maar vanwege de groei van de zender is het van belang om van één naar drie studio’s te gaan, die ingericht moeten worden. We schatten dat deze ingreep zeker 150.000 euro gaat kosten. Mogen we u vragen een steentje bij te dragen zodat we vanaf medio 2017 nog beter ons werk kunnen doen met het produceren van mooie programma’s? Eén baksteen kost tien euro. En... gebouw is belangrijk, dat we groeien daar zijn we dankbaar voor, maar wilt u voor ons blijven bidden!
 
Namens het hele Family7 team wil ik u alvast heel hartelijk danken en wens ik u gezegende kerstdagen toe en een heel mooi 2017, waarin Gods gunstbewijzen ook weer helemaal nieuw zijn. Voor u en voor ons.
Dolf van de Vegte,
Directeur Family7
PS. Als u tien of meer bakstenen doneert, ontvangt u een speciaal certificaat met uw naam erop.
Vermeld daarvoor uw adres, postcode en woonplaats bij de overschrijving

 
U kunt uw gift storten op de rekening van onze stichting Evangelical Television Europe (Etv) in Apeldoorn. Deze giften zijn fiscaal aftrekbaar. 

Rekening 3940.22.521
IBAN: NL47 RABO 0394022521
O.V.V. Bouw Mee

Of geef direct online met iDeal dat kan aan de rechterkant van deze pagina.
 

 

 
 
 
Ik steun Family7

Ja, ik ondersteun de verhuizing van Family7 met een eenmalige gift via iDEAL.
€ 10    € 25    € 50
€ 100    € 250    € 500   
(naar iDEAL omgeving)

Als u onderstaand uw gegevens invult, ontvangt u de Family7 nieuwsbrief via e-mail.

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Family7
man vrouw
(naar iDEAL omgeving)

 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!