Family7 in actie voor online Platform
 

Wat zijn we dankbaar voor het afgelopen jaar. Dankbaar voor de vele giften die we van u mochten ontvangen voor de verhuizing en voor de bouw van twee nieuwe studio’s. De verhuizing kwam precies op tijd, want enkele weken daarvoor stroomde het regenwater met bakken naar binnen in de studio’s van het oude gebouw. We hadden daar niet veel langer kunnen blijven. We ervaren dit als Gods leiding.
 
Zoals u weet, krijgt Family7 geen overheidssubsidie. Dat heeft als voordeel dat wij vrijuit het Evangelie mogen brengen in ruim 4,5 miljoen huishoudens in Nederland. De publieke omroepen worden daarentegen juist op inhoud strikt aan banden gelegd. Gelukkig zijn we financieel gezond, maar voor alles wat we extra moeten investeren zijn we afhankelijk van uw ondersteuning.

Daarom leggen we u ons nieuwe project voor, waarvoor we uw steun hard nodig hebben. De website van Family7 is sterk verouderd. Ook het ‘Uitzending Gemist’-platform voldoet niet meer aan de huidige standaarden. Maar de jongere generatie kijkt juist vaker televisie via de smartphone of tablet, op het moment dat het henzelf uitkomt. Ook deze steeds groter wordende groep willen we blijven bereiken met het Evangelie. Het is dus van groot belang dat we onze programma’s veel makkelijker toegankelijk maken via internet. Daarom willen we de komende jaren, naast de tv-uitzendingen, onze online activiteiten flink uitbreiden.
 
De eerste stap om dit te bereiken is een geheel vernieuwde, goed functionerende website en ‘Uitzending Gemist’-platform. Daarnaast willen we een app maken voor ons radiostation Bright.FM. We verlangen ernaar dat door onze programma’s via internet steeds meer mensen in Nederland ontdekken wie God is en dat ze gaan leven vanuit een levende relatie met Jezus.
 
Bram legt u in deze video in het kort uit waarom dit project zo nodig is

In het afgelopen jaar heeft u ons al trouw gesteund toen we vroegen om hulp voor de prachtige projecten in Israël, Haïti en Brazilië. Wilt u biddend overwegen om ons nu te helpen met een kerstgift voor dit nieuwe project?
 
Namens het hele Family7-team wil ik u alvast hartelijk danken en wensen wij u gezegende kerstdagen toe en een mooi 2019 waarin Gods gunstbewijzen ook weer helemaal nieuw zijn.
Dolf van de Vegte, Directeur Family7
 
U kunt uw gift storten op de rekening van onze stichting Evangelical Television Europe (Etv) in Apeldoorn. Deze giften zijn fiscaal aftrekbaar. 

Rekening 3940.22.521
IBAN: NL47 RABO 0394022521
O.V.V. Decemberactie2018

Of geef direct online met iDeal dat kan aan de rechterkant van deze pagina.
 
Bekijk hier de hele documentaire over de actie
 
 
 
Ik steun Family7

Ja, ik ondersteun Family7 met een eenmalige gift via iDEAL.
€ 10    € 25    € 50
€ 100    € 250    € 500   
(naar iDEAL omgeving)

Als u onderstaand uw gegevens invult, ontvangt u de Family7 nieuwsbrief via e-mail.

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Family7
man vrouw
(naar iDEAL omgeving)

Lees hier het artikel wat deze maand verscheen over de decemberactie

 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!