Joyce Meyer

JOYCE MEYER: HUMORISTISCH, DIEPGAAND EN SOMS BIJZONDER CONFRONTEREND

Al jaren kijken elke week vele mensen naar Joyce Meyer op Family7. Joyce is een toonaangevende Bijbellerares met een bediening die zich voornamelijk richt op vrouwen. Met haar programma: 'Enjoying Everydag Live' (geniet van het dagelijks leven) heeft ze een potentieel publiek van bijna 3 miljard mensen. Op haar eigen humoristische, en zeer praktische manier laat Joyce Meyer je kennismaken met Bijbelse principes die je direct toe kunt passen in je eigen leven.

Door de pijn van sexueel misbruik in haar jeugd en emotioneel misbruik in haar eerste huwelijk heen leerde ze toch Gods vrijheid kennen om zegevierend door het leven te gaan. Simpelweg door het toepassen van Gods Woord op haar leven. Deze ervaringen en principes deelt ze in haar boeken en haar tv-programma: Enjoying Everydag Life. Op haar eigen directe, confronterende, maar open manier weet ze je op een hele frisse wijze aan het denken te zetten. Over jezelf, je relatie met God en de mensen om je heen. Met haar openhartige en humoristische stijl wil ze mensen helpen bij het vinden van hoop en herstel.

Joyce Meyer geeft wereldwijd op zeer praktische wijze Bijbels onderricht. Ze is een New York Times bestseller auteur (meer dan 100 boeken in 100 talen!). 

Meer weten of feedback geven?
We horen graag van jou! Je kunt via de website www.joyce-meyer.nl je vragen stellen of gewoon een bericht achterlaten. Dit waarderen we zeer!  

Dagelijks om 1.00 uur en 8.00 uur. Maandag, dinsdag en woensdag: 22.00 uur.

 

Meer informatie:

Social Media:
Facebook

Officiële homepage van Joyce Meyer:
www.joyce-meyer.nl

flourish vbok WOH
 
orientalis GodsGenade meteogroup
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
OKE! Cookies toestaan