Family7 investeert in duurzame inzetbaarheid

Family7 is opgericht vanuit de passie en visie om Nederland te bereiken met het Evangelie. Dit doet we door het uitzenden van programma's die aansluiten bij veel verschillende doel-groepen met als doel om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Met deze doelstelling zendt Family7 als familiezender 24/7 uit via digitale televisie en via internet (zowel eigen als externe producties). Daarmee bouwt zij aan een klimaat waarin vooroordelen verdwijnen, waarin mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden. Ook wil Family7 een platform zijn voor christelijke organisaties zodat deze zichzelf kunnen presenteren.
De mensen bij Family7
 
Family7 heeft sinds haar start in 2005 een mooie groei doorgemaakt en we hebben inmiddels 20 medewerkers in dienst en een bereik van meer dan vier miljoen huishoudens. De ambitie van Family7 is om verder te groeien en daarnaast te blijven werken met een flexibele schil van externen. Door deze groei is Family7 in een situatie beland waarbij de duurzame inzetbaarheid van medewerkers nog relevanter wordt.

Duurzame inzetbaarheid
De overheid onderkent het belang van duurzame inzetbaarheid. Meer mensen langer en productief aan het werk houden en inzetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid, daaraan levert ESF ook een bijdrage. Gebruikmakend van deze ESF-regeling, maakt Family in 2014 / 2015 haar medewerkers in de organisatie duurzaam inzetbaar voor nu en de toekomst.

 

​​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!