ISRAELCNN, MET EEN HART VOOR ISRAEL
 
Eén van de programma’s die Family7 uitzendt is IsraelCNN. Een productie van een van onze partnerorganisaties, de Evangelische Video Stichting. IsraelCNN is een project wat wordt gedragen door giften. Graag we bevelen we onderstaand bericht van de Evangelische Video Stichting dan ook van harte bij u aan.

Family7


 
Shalom,
 
Stelt u de programma’s van IsraelCNN ook op prijs? Dit tv-programma brengt positief nieuws en plaatst de waarheid over Israël tegenover vele medialeugens. Dit doen we in een wereld vol spanningen, waar we zien dat Israel meer en meer het middelpunt wordt van conflicten.
 
We zijn als IsraelCNN heel dankbaar voor de programma’s die we al mochten maken. We zijn blij dat we weer zendtijd beschikbaar hebben gekregen voor het komende jaar op Family7, maar om nieuwe programma’s te produceren hebben we uw steun nodig.
 
Wij willen met een productieteam naar Israel afreizen en hebben voor deze reis uiteraard financiën nodig. We willen in twee weken 24 nieuwe producties opnemen om de mensen uit Israel aan het woord te laten zoals we dat eerder in onze Meet & Greet programma’s gedaan hebben. U zult begrijpen dat dit geld kost. Ondanks dat we lowbudget zullen reizen hebben we in totaal 23.000 euro nodig. Hiervoor kunnen wij ruim 24 programma’s opnemen, monteren en ondertitelen.
 
Wilt u ons helpen om dit mogelijk te maken? Op deze manier kunnen we via tv en internet Gods volk op een andere, positieve manier belichten en leugens ontmaskeren. Iedere bijdrage is welkom! De stand per 1 mei is 2.093 euro. Alle giften zijn aftrekbaar voor de belasting.

Namens het team van IsraelCNN en EVS,
Hartelijk dank voor uw gift.
 
Hoe kunt u helpen?

* Doneer direct via iDeal
 
 
 
 
 
 
 
*Stort uw gift op de rekening van:
Evangelische Video Stichting
NL10 INGB 0006 1811 65
Onder vermelding van IsraelCNN
 
PS. De bedragen die wij ontvangen via sponsorkliks zullen wij ook voor dit doel aanwenden. Als u uw aankopen via deze link doet wordt IsraelCNN gesponsord zonder dat het u iets kost! Bijna alle (grote) webshops zijn hierbij aangesloten. Als u via de link naar uw webshop gaat wordt er automatisch een deel van dat bedrag geschonken aan IsraelCNN. Voor u blijft de prijs die u betaalt exact hetzelfde!


DE NIEUWE PRIVACYWETGEVING
 
Om te voldoen aan de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), hebben we als Family7 een privacyverklaring opgesteld die u hier kunt vinden.
 
Nieuwsbrieven
In het verleden heeft u aangegeven nieuwsbrieven en andere berichten van Family7 te willen ontvangen. Ook in de toekomst willen wij u graag op de hoogte blijven houden van onze activiteiten. Wilt u niet op de hoogte gehouden worden, meldt u dan hier af.
 
We zenden u dit bericht toe omdat vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. In heel Europa geldt dan dezelfde privacywetgeving. Door niet af te melden, bevestigt u dat u na 24 mei 2018 nog steeds de digitale nieuwsbrief en andere informatie van Family7 wilt ontvangen.
 
Meer informatie over de AVG kunt u vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.


 

 
 
flourish vbok WOH
 
orientalis GodsGenade meteogroup
 
 
             
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
OKE! Cookies toestaan