Update Decemberactie: Al 26.664 euro binnen voor online platform!

 
Wat zijn we de Heer dankbaar voor de overweldigende steun die we voor onze decemberactie mogen ontvangen van u als trouwe achterban! Op het moment van schrijven is er al 26.664 euro binnen! Deze maand staat ‘Family7 in actie’ in het teken van een nieuwe website, een Uitzending Gemist-platform en een app voor Bright.FM.
 
De website van Family7 is sterk verouderd. Ook het ‘Uitzending Gemist’-platform voldoet niet meer aan de huidige standaarden. Maar de jongere generatie kijkt juist vaker televisie via de smartphone of tablet, op het moment dat het henzelf uitkomt. Ook deze steeds groter wordende groep willen we blijven bereiken met het Evangelie. Het is dus van groot belang dat we onze programma’s veel makkelijker toegankelijk maken via internet. Daarom willen we de komende jaren, naast de tv-uitzendingen, onze online activiteiten flink uitbreiden.


Bram legt u in deze video in het kort uit waarom dit project zo nodig is
 
De eerste stap om dit te bereiken is een geheel vernieuwde, goed functionerende website en ‘Uitzending Gemist’-platform. Daarnaast willen we een app maken voor ons radiostation Bright.FM. We verlangen ernaar dat door onze programma’s via internet steeds meer mensen in Nederland ontdekken wie God is en dat ze gaan leven vanuit een levende relatie met Jezus.
 
In het afgelopen jaar heeft u ons al trouw gesteund toen we vroegen om hulp voor de prachtige projecten in Israël, Haïti en Brazilië. Wilt u biddend overwegen om ons nu te helpen met een kerstgift voor dit nieuwe project?
 
Namens het hele Family7-team wil ik u alvast hartelijk danken en wensen wij u gezegende kerstdagen toe en een mooi 2019 waarin Gods gunstbewijzen ook weer helemaal nieuw zijn.
 
U kunt uw gift storten op de rekening van onze stichting Evangelical Television Europe (Etv) in Apeldoorn. Deze giften zijn fiscaal aftrekbaar. 
 
Dolf van de Vegte,
Directeur Family7
 

Hoe kunt u bijdragen?

 
 
 
 
 
 • Gebruik de acceptgirokaart bij het magazine van december
   
 • U kunt ook een gift overmaken op :
  Stichting ETV
  Bankrekening: NL47 RABO 0394 022 521
  Stichting Evangelical Television Europe Apeldoorn.
  O.V.V. Decemberactie 2018

  Meer informatie: www.family7.nl/decemberactie2018
   
Bekijk hier de hele documentaire over de actie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
hvc flourish vbok WOH
 
“Petitie” GodsGenade meteogroup
 
 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!