FAMILY7 IN ACTIE
Family7 in Actie reist de wereld over om kleinschalige hulpprojecten in beeld te brengen en geld in te zamelen voor deze projecten. In het afgelopen jaar hebben we verschillende projecten over de hele wereld. Op dit moment komt Family7 in actie voor Shalom TV in Suriname.
Frankrijk- Stichting BijdeBron april 2012 
We reisden ook af naar Frankrijk voor twee documentaires over het werk van Stichting BijdeBron. Het Nederlandse echtpaar Jan en Jenneke van Ee vangen jongeren op die een time-out nodig hebben in hun zorgboerderij ‘La Source'. Jan en Jenneke zijn beiden psycho-pastoraal begeleider en hebben door hun jarenlange ervaring in Nederland inmiddels een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Hun hart ligt bij jongeren en de zorgboerderij is dan ook gericht op de opvang en begeleiding van mensen in de leeftijd van 16 – 30 jaar. Jongeren die om wat voor reden dan ook vastlopen en een time-out nodig hebben, zijn voor korte of langere ter-mijn van harte welkom bij het gezin Van Ee.

Veel jongeren kunnen hun verblijf niet betalen en komen niet in aanmerking voor een persoonsgebonden budget. Daar kwam Family7 voor in actie en mocht een mooi bedrag overmak aan de stichting.

Lees hier het volledige artikel


India – Hope Box project juni 2011 
In India maakte Family7 in Actie een documentaireserie van vijf afleveringen over het ‘Hope Box-project'. Het werk van pastor Kingsley die werkt onder de ‘Dalits' (de onaanraakbaren). In deze ontroerende serie reizen een aantal leden van de Emmanuel gemeente uit Deventer af naar India om de Dalits te bezoeken. De confrontatie met deze verstotelingen gaat ze niet in de koude kleren zitten en langzaamaan ontdekken de gemeenteleden dat zij niet degenen zijn die geven, maar juist ontvangen.

Uiteindelijk leverde de actie een waterpomp op en duizenden Hope Boxen. Goed gevulde kartonnen dozen waarvan de gezinnen een maand te eten hadden, allemaal gefinancierd door de kijkers van Family7. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, ik ondersteun Family7 in Actie voor Beit Halochem via iDeal.
€ 10    € 25    € 50
€ 100    € 250    € 500   
(naar iDEAL omgeving)
 
Maakt u liever gebruik van een andere betalingsmethode, bijvoorbeeld CreditCard of een kadobon? Klik hier.

Stichting ETV
Bankrekening: NL47 RABO 0394022521
Stichting Evangelical Television Europe
Apeldoorn. O.V.V. Brazlie
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!