Dolf v/d Vegte: "Driedubbel vruchtdragen"

 
appscape flourish WOH
 
GodsGenade meteogroup
 
       
 
Dolf van de Vegte
  Dolf van de Vegte, directeur van Family7: “Christen ondernemers lopen tegen veel dilemma's aan. Zuiver en integer ondernemen is niet altijd even makkelijk.    
           
  Als christenen moeten we elkaar daarom ook ondersteunen in het maken van goede keuzes. Daarom is de Business Club ook opgericht. Onze bijeenkomsten zijn daarvoor natuurlijk goede gelegenheden. Ik zou tegen de ondernemers willen zeggen: Zorg ervoor dat jouw leven en jouw bedrijf een verschil maakt in het leven van klanten, en relaties. De tijd is kort en ons leven moet ertoe doen! ”

Het hoofddoel van de Business Club is het helpen van Family7. Dolf: “Als lid van de Family7 Business Club help je ons om te evangeliseren via de televisie. Het is een investering in Nederland. De media beïnvloedt veel mensen. En daarom moet de christelijke media haar plek innemen om een ander geluid te laten horen. Met de steun van christen ondernemers kan Family7 nog veel beter haar steentje bijdragen in dit mediatijdperk. We willen relevant zijn in de Nederlandse samenleving. Family7 wil dat alle Nederlanders haar programmering kunnen ontvangen zonder dat ze ervoor hoeven te betalen. Dat is een investering waarbij christen zakenmensen ons kunnen helpen om dat te bereiken.

Wij zijn ons natuurlijk bewust dat er al talloze netwerkclubs zijn. Wij willen ons onderscheiden door ondernemers meer te betrekken bij christelijke media. Zo maken we nu al programma's met christen zakenmensen en dat gaan we uitbreiden met mediatrainingen voor de leden van onze Business Club. Verder leveren wij een commercialpakket met zendtijd. Een ondernemer mag dat voor zijn eigen onderneming gebruiken maar kan dit pakket ook aan een zendingsorganisatie schenken die is geselecteerd door Family7. We noemen dat: ‘Driedubbel vrucht dragen'. De ondernemer helpt ons, een zendingsorganisatie en zichzelf door te leren hoe je God meer kunt betrekken in je bedrijf.”

Dolf van de Vegte: “Ik weet niet waar we over tien jaar staan met de Business Club, maar ik hoop dat we dan minimaal 500 zakenmensen hebben die ons op de één of andere manier ondersteunen. Ik hoop dat we door inspirerende meetings en het ondersteunen van elkaar een grote impact kunnen hebben in dit land.”

Deze tekst komt uit het artikel "Family7 gaat christen ondernemers ondersteunen met business club" (door Alexander Blom) uit de 7Actueel.

   
             
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!