Geloofshelden

In deze alweer derde serie Geloofshelden praat Jan van den Bosch opnieuw met ‘gewone’
Nederlanders die in zijn ogen als ‘geloofsheld’ kunnen worden gekarakteriseerd, christenen die op hun eigen terrein bijzondere dingen gepresteerd hebben voor Gods Koninkrijk.

Voor Jan is het maken van ook deze derde serie een bewuste keuze: ‘Het raakt me hoe mensen met een grote overtuiging dat God iets van hen vraagt, dit ook in hun leven laten zien en waarmaken. Dat boeit me want hoe begin je aan die weg? Hoe hou je het vol, juist als er tegenslagen zijn? En hoe komt het dat je geloof zo sterk is dat je kunt realiseren wat je voor ogen had met hulp van God?’

 Jan hoopt vooral dat mensen geïnspireerd en verrast worden door de indringende en persoonlijke gesprekken die hij met zijn gasten (een op een) voert omdat elk gesprek ook weer wijze levenslessen bevat. In deze serie ontvangt Jan de volgende gasten: Joop Gottmers, Elly & Rikkert Zuiderveld, Arie Slob, Rita Renema, Antoine Bodar, Carola Schouten, Edward de Kam, Wilma Veen, Jurjen ten Brinke, Jolanda Omvlee, Hans van Vliet, Martin Koornstra en Sharon Kips.
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!