Gids Gala 2012

'Op maandag 19 november organiseerde GIDSnetwerk het 3e GIDSgala in Hotel van der Valk in Almere. Een bijzondere benefietavond die in het teken stond van Duurzame Relaties. De opbrengst van de avond ging naar de stiching Josia (het Poorthuis) en de stichting Marriage Week.

STICHTING JOSIA is een kersverse welzijnsorganisatie opgericht in 2011. Een kernwoord voor de stichting is ‘samen’. In een tijd waar de overheid op sociaal, maatschappelijk en cultureel werk moet bezuinigen, wil Stichting Josia een positieve impuls geven aan dit belangrijke werk. Een actievere rol van bewoners, vrijwilligers, bedrijven, kerken en organisaties is nodig. Er liggen kansen om daadwerkelijk gezamenlijk bij te dragen aan de samenleving. Stichting Josia wil hierin stimulerend, ondersteunend en uitvoerend actief zijn. Het eerste voorbeeld van de manier waarop Stichting Josia werkt is ‘Het Poorthuis’. Het Poorthuis is een woongemeenschap van mensen die hun talenten en aandacht willen investeren in het leven van de ander. Vijf gezinnen vormen de basis. Als woongroep willen ze een veilige en positieve leefomgeving vormen die tevens haar verantwoordelijkheid neemt in de buurt en wijk.

MARRIAGE WEEK – relatieweek Nederland is een platform van burgers en groepen, die jaarlijks in de week voor Valentijnsdag in dorpen en steden activiteiten ontwikkelen ten bate van duurzame liefdesrelaties. Het is een initiatief van personen en organisaties uit de wereld van cultuur, kerk, politiek, wetenschap en economie, die duurzame liefdesrelaties in de samenleving willen ondersteunen. Marriage Week is goed voor je Relatie. Verfrissend, activerend, feestelijk, bezinnend of romantisch. Het programma van Marriage Week – Relatieweek biedt mogelijkheden om samen met je partner leuke of verdiepende dingen te doen en zo je relatie te versterken. Elk (echt)paar dat wil investeren in de kwaliteit van haar of zijn relatie is hartelijk welkom deel te nemen aan de activiteiten van Marriage Week en haar partners.

Foto's gemaakt door Sensum

 
 

Meer informatie:

Meer over Gids Netwerk:
Gids Netwerk

Presentatie:
Wilma Veen

Uitzending:
Vrijdag 30 november 21.00u

 
weekvanhetleven bijen camping appscape flourish WOH
 
HvK GodsGenade meteogroup
 
Stan Uyland in Cafe Tinto
 
         
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!