IK HEB ER SOMS ZO GENOEG VAN

De televisieserie ‘Ik heb er soms ZO GENOEG van’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bram de Blouw. Het boek is geschreven voor mensen die in hun huwelijksrelatie teleurgesteld zijn en in de tijdsgeest van toenemende echtscheiding soms wel eens denken dat scheiding een optie voor hen kan zijn. Daarom is de ondertitel van het boek dan ook ’10 redenen om toch bij elkaar te blijven’. 

Preventie
‘Ik heb er soms ZO GENOEG van’ laat mensen op basis van Bijbelse waarheden nadenken over Gods plan met het huwelijk. Het is een soort ‘echtscheiding-preventieserie’ met onderwerpen als ‘Het gras bij de buren is niet groener’, ‘Wil je heilig of gelukkig zijn?’ ‘Commitment is toewijding’ en ‘Omdat God jouw huwelijk heeft gewild’.
 
Verwachtingen
In de uitzendingen zal gesproken worden over teleurstellingen die je kunt ervaren in je huwelijksrelatie als je daarop niet voorbereid bent. Eén van de uitzendingen zal bijvoorbeeld gaan over de verwachtingen die je hebt van elkaar en van je huwelijk. Loop je nog met de roze bril op van het begin van je relatie en meet je daar je geluksgevoel van vandaag de dag aan af? Of hebben jullie je verwachtingen bijgesteld bij elke nieuwe fase in je huwelijk? Maar dan is het meest belangrijke: hebben jullie met elkaar besproken wat je van elkaar verwacht? Zo kun je teleurstellingen voorkomen.
 
Prachtig plan
Vier van de tien huwelijken die in een scheiding eindigt heeft als oorzaak dat één van de partners het ‘niet leuk’ meer vindt en er soms ‘genoeg’ van heeft. In de wekelijkse televisieserie laten we Gods prachtige plan met het huwelijk de teleurstellingen overstemmen zodat mensen weer terugkomen bij hun aanvankelijke liefde en zullen zeggen: ‘Ik kan er maar geen genoeg van krijgen!’

Ik heb er soms zo genoeg van is op dit moment niet te zien op Family7.
 

​​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!