Family7 internet tv

 

Ja ik wil het Family7 TV-Magazine en gratis internet tv

IBAN (?):


U hoeft geen BIC in te vullen.

Geslacht:

man vrouw

Voorletters:

Achternaam:

Geboortedatum:

Land:

Postcode + huisnummer:

Straat + woonplaats:Telefoon:

E-mail:

Veiligheidscode

(hoofdletter gevoelig)

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Family7

Ik geef Family7 hierbij toestemming om de ingevulde (persoons)gegevens vast te leggen in haar (sponsor)administratie. Privacyverklaring


Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Family7 BV om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens Family7 Magazine/ ondersteuning en gratis livestream/on demand service. U geeft hiermee tevens toestemming aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Family7 BV.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Naam incassant:
Family7 BV
Nagelpoelweg 16-18
7333 NZ Apeldoorn
Incassant ID: NL92ZZZ081296240000

Kosten
Voor het gebruik van Family7 internet tv, vragen wij een klein bedrag van 3 euro per maand. Met dit bedrag betalen wij de onkosten die wij maken om deze service te bekostigen. Verder sponsor je hiermee het werk van Family7. Zo worden wij in staat gesteld om meer programma's te maken en aan te kopen om zo via de televisie het Evangelie in Nederland te verspreiden. Voor meer informatie hierover klik hier.

Incasso's en SEPA
Voor meer informatie over incasso's en het SEPA-systeem waar wij per 1 februari 2014 mee werken klik hier.
internet tv
Geen televisie-aansluiting? Dat is geen probleem. Met Family7 Internet tv, kun je gewoon alle uitzendingen bekijken via internet. Daarnaast kun je de meeste uitzendingen op je eigen moment nog een keer terugzien via onze eigen uitzending gemist applicatie. Wil je weten welk programma er komt? Klik dan op de tv-gids. Daar vind je de meest actuele programma-informatie.

Family7 TV-Magazine
Ben je "3 euro sponsor" dan ontvang je maandelijks ons Family7 TV-Magazine, boordevol prachtige verhalen en uitgebreide toelichtingen op onze programma's. Je ontvangt dan tevens gratis de mogelijkheid om onze livestream en/of uitzending gemist te kijken via Family7 internet tv.

 
 
             
  Verbinding   Via de PC naar de TV   Abonnement  
  Om Family7 te ontvangen via internet heb je een internetverbinding nodig. Hoe sneller je verbinding, hoe beter het beeld. Over het algemeen geldt dat je met een constante internetverbinding van minimaal 2 Mbit/s Family7 goed kunt zien.   Veel computers zijn tegenwoordig uitgerust met een HDMI-uitgang. Nieuwere televisies kunnen met een HDMI-kabel verbonden worden met de computer. Zo kun je alsnog Family7 bekijken op je televisie.   Het abonnement kun je maandelijks opzeggen.  
             
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!