Exclusief interview met Lynn Austin

Op 9, 10 en 12 maart zond Family7 een exclusief interview uit met de bekende schrijfster Lynn Austin. Ze schreef o.a. de bestsellers Eva’s dochters, De boomgaard en Bevrijdend licht. Austin was van 3 tot 7 maart in Nederland ter gelegenheid van de verschijning van haar boek Lopen op het water. Daarnaast is zij eregast bij de uitreiking van de publieksprijs van BCB in de week van het christelijke boek.
 
Lopen op het water is – in tegenstelling tot de eerdere boeken van Austin – geen fictie. In dit boek beschrijft ze haar zoektocht naar een dieper geloof in het land waar Jezus leefde. Voor het schrijven van dit boek reisde Austin naar Israël en las ze op elke plaats waar ze kwam uit de Bijbel. Het werd uiteindelijk een boek waarin ze met een aangrijpende eerlijkheid de lezers laat delen in de worsteling die ze zelf doormaakte in een periode van geeste;ijke droogte, verlies
 en ongewenste veranderingen. Met veel
gevoel voor detail verweeft ze naadloos de gebeurtenissen in haar leven met de hoopvolle inzichten die ze in Gods Woord vindt en die haar nieuw geloof en richting voor de toekomst geven. Door de ‘down to earth’ manier waarop Austin haar twijfels en hoop beschrijft, zullen veel christenen zich in haar verhalen herkennen.

Lynn Austin (1949, getrouwd, drie kinderen, Chicago) schreef meer dan twintig boeken. In november 2013 verscheen de eerste van een serie bijbels-historische romans: Zacharia keert terug. De inspiratie daarvoor deed ze ook op tijdens haar reis door Israël. Austin heeft een enorme bijbelkennis en aan elk boek dat ze schreef/schrijft ging en gaat gedegen research vooraf. Rode draad in haar boeken is de boodschap van Gods liefde: ‘God houdt van ons en zal ons nooit in de steek laten, hoe moeilijk het leven soms ook is’.
 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!