DE MESSIAS VAN ISRAËL

De Messias van Israël is een unieke 13-delige serie over de Messiaanse gemeenten in Israël. De serie geeft een prachtig inzicht in de Messiaanse beweging, Joodse broeders en zusters die in Jezus Christus (Jeshua) de Messias hebben gevonden. Family7 maakte De Messias van Israël in samenwerking met het Comité Gemeentehulp Israël.

In elke uitzending maken wij kennis met een Messiaanse voorganger uit Israël. Dolf van de Vegte vraagt naar hun persoonlijke leven en hoe zij tot de ontdekking kwamen dat Jeshua de Messias van Israël is. Ze leggen uit hoe dit hun leven heeft veranderd. De prachtige beelden ondersteunen de Bijbelse profetieën en beloften voor het Joodse volk die staan opgetekend in de Bijbel.  

De presentatie is in handen van Dolf van de Vegte en predikant Sieb Buiten. Laatstgenoemde geeft meer inzicht in de levenswijze en de geloofsbeleving van Messiaanse Joden. Vanaf 7 september zendt Family7 wekelijks de serie De Messias van Israël uit.

De Messias van Israel is gemaakt door Family7 in samenwerking met Comité Gemeentehulp Israel. Het CGI ondersteunt en helpt Messiaans-Joodse bedieningen in Israel.  Wilt u meer informatie over het CGI of hen financieel ondersteunen? Bezoek dan de website: www.cgi-holland.nl of bel tijdens kantooruren: 055 - 843 1904

 
 
 
Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
Aflevering 5
?
Aflevering 6
Aflevering 7
Aflevering 8
Aflevering 9
Aflevering 10
Aflevering 11
Aflevering 12
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!