Op zoek naar een wonder

In de serie Op zoek naar een wonder spreekt presentatrice Ratna van de Vegte met mensen die al een aantal jaar geleden een wonder hebben meegemaakt. In deze ontmoeting horen we hoe het wonder tot stand kwam en hoe het leven er nu, na jaren, uitziet.
 
Elke aflevering bestaat uit drie verschillende gedeelten. Na de ontmoeting met mensen die een wonder meemaakten, spreekt Dolf in het tweede deel met pastor Jan Zijlstra over het wonderlijke van een wonder. Hoe kan het zijn dat de ene persoon wel geneest bij het uitspreken van een gebed en de andere niet? En hoe is het mogelijk dat iemand eerst geneest door middel van gebed en later de ziekte terugkeert en resulteert in overlijden? Hoe ga je hier mee om en zijn er mogelijk verhinderingen die ervoor zorgen dat iemand niet geneest?
 
Het zijn vragen waar we allemaal mee worstelen als het ons of iemand in onze naaste omgeving overkomt. We behandelen tevens diverse obstakels voor genezing. Denk hierbij aan ‘occultisme’ of afgoderij maar ook wrok en vergeving. Stuk voor stuk belangrijke onderwerpen. In het laatste deel van de aflevering horen we over een wonder dat recent heeft plaatsgevonden, soms genezing op gebed, soms vanwege een bijzondere leiding van God. Maar altijd op een wonderlijke wijze.We hopen dat kijkers door deze serie zelf of ook meer gaan beseffen dat wonderen de wereld niet uit zijn. Dat de Here Jezus vandaag de dag ook nog geneest en wonderen wil doen.
 
Zelf een wonder meegemaakt?
Zelf een wonder meegemaakt en ervan getuigen? Dat kan! Stuur dan een mail naar mariette@family7.nl en beschrijf daarin het wonder dat plaats heeft gevonden. Met ons team zullen we dan kijken of het wonder kan worden meegenomen in een volgende serie.

Op zoek naar een wonder
Elke dinsdag om 21.00 uur
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uitzendingen

3 oktober        - Matthijs Haverkamp, Debbie Kaak
10 oktober      - Janneke Vlot, Jacob Buter
17 oktober      - Marinus Dijksman, Daniëlle Rebel
24 oktober      - Regina van de Lee, Dirk van der Bijl
31 oktober      - Marijke Brinkhuis, Fam. Cloo
7 november    - Hugo van Leemputten, 
                         Miriam en Patrick Blom
14 november  - Johanneke Wuister, Daan Bonte
21 november  - Marco van de Glind, Frea de Vente
28 november  - Eskea Jonkman,
                         Annelies en Arjan de Boed
5 december   - John Edens, Nikki Kempenaar
12 december - Janine en Bram Lemans, Rick van Dijk
19 december - Lisa Fennema, Jacolien Bakker
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
OKE! Cookies toestaan