OPENING NIEUWE PAND FAMILY7
 
Na vele maanden hard werken gaat Family7 verhuizen naar het nieuwe bedrijfspand! Wij willen dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom is het feest bij Family7 van 7-9 september 2018! In dit feestelijke weekend zijn er diverse activiteiten waar we u hopen te ontmoeten. 
 
 
Officiële opening (voor genodigden)
Op D.V. vrijdag 7 september 2018 is de officiële opening van het nieuwe pand, welke alleen toegankelijk is voor genodigden. Minister Arie Slob zal die avond het pand officieel openen. Dit zal live worden uitgezonden van 19.30 - 21.00 uur. Kijk dus mee!
 
 
Open huis
Wilt u ook ons nieuwe pand bekijken? We nodigen u van harte uit voor het open huis op D.V. zaterdag 8 september 2018 aan de Nagelpoelweg 16-18 te Apeldoorn. Wij zijn God dankbaar voor de mogelijkheid om vanuit dit prachtige gebouw het evangelie in Nederland te mogen uitzenden, mede dankzij uw steun!
Daarom bent u van harte welkom tussen 10.00 - 16.00 uur om ons nieuwe onderkomen te bewonderen. Onze medewerkers leiden u graag rond en geven u uitleg over de verschillende afdelingen. Om een inkijk te krijgen in ons werk kunt u diverse workshops volgen, meespelen met de WIJS bijbelquiz of het debat over het nut van christelijke media bijwonen. Voor kinderen zijn er ook allerlei activiteiten zoals een springkussen, kleurwedstrijd en een bioscoop. 
 
U kunt zich aanmelden voor het open huis door een GRATIS ticket te bestellen:
https://www.family7.nl/openhuis 
 
 
Kerkdienst
Op D.V. zondag 9 september om 10.00 uur willen we God danken voor dit prachtige onderkomen en de mogelijkheden die Hij ons geeft om het Evangelie in Nederland te verspreiden. U kunt deze kerkdienst bijwonen of live op tv volgen. Evert ten Ham zal deze dienst leiden waarbij Ds. Kees van Velzen zal spreken. Het geheel wordt muzikaal begeleid door Talitha Nawijn en Jan Willem van Delft. 
 
Tijdens de dankdienst is er een crèche voor kleine kinderen.
Wilt u de dankdienst bijwonen? Meld u dan hier aan > 
 
 
We hopen u tijdens dit weekend te ontmoeten!
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!