PROVINCIALE STATENVERKIEZINGEN

 
In Den Haag kijkt men met enige spanning uit naar de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart. Alom wordt verwacht dat de minieme meerderheid van de coalitie verloren zal gaan, omdat de regeringspartijen VVD, CDA en D66 op verlies staan in de peilingen. Alleen coalitiepartner ChristenUnie wint een aantal zetels. Die peilingen gelden echter voor de Tweede Kamer en kunnen niet één op één vertaald worden naar de Eerste Kamer.
 
In aanloop naar de verkiezingen en op de dag zelf werken Family7, de Reformatorische Omroep en het Reformatorisch Dagblad nauw samen. Tijdens een verkiezingsdebat nemen de lijsttrekkers van CDA, ChristenUnie en SGP in de Eerste Kamer het tegen elkaar op. Ze krijgen daarbij hulp van lijsttrekkers van hun partij uit verschillende provincies. Mobiliteit en duurzaamheid zijn twee van de thema’s waarover de politici met elkaar in discussie gaan.
 
Het verkiezingsdebat is op vrijdag 15 maart 2019 in de studio van de Reformatorische Omroep in Nijkerk en begint om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Riekelt Pasterkamp en Arjan Klein. De Reformatorische Omroep en Family7 zenden het debat rechtstreeks uit, terwijl het ook op de site van het Reformatorisch Dagblad te volgen is. Op woensdag 20 maart zijn beide omroepen en de krant van de partij om de uitslagenavond te verslaan. Deze live-uitzending is vanuit de Family7-studio’s in Apeldoorn en start om 20.30 uur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!