Family7 in Actie voor Shalom Radio & TV in Suriname

Nickerie is de op twee na grootste stad van Suriname. Bijna op elke straathoek staat een moskee, kerk of een hindoetempel. Het team van Family7 in Actie is er met Paul Doth, de bestuursvoorzitter van Shalom Radio & TV: “We hebben hier een aantal jaren geleden een evangelisatiecampagne gehouden. Al biddend zijn we door de straten gegaan. Daarna hebben we aan veel hindoes en moslims de Jezusfilm laten zien. Ter plekke genas iemand die avond. We merkten dat Gods kracht enorm aanwezig was. We willen dat onze zender binnenkort ook hier te zien zal zijn. Zodat nog veel meer mensen de Here Jezus kunnen leren kennen.”
 
Het team van Family7 in Actie is op bezoek bij de mensen van Shalom Radio & TV in Suriname (zie foto). Deze christelijke mediaorganisatie zet na bijna 25 jaar evangelisatie via radio, nu ook de eerste stappen op tv-gebied. Het is niet lang geleden dat Dolf contact had met Paul Doth, en dat Dolf - geraakt door de visie van Shalom TV - beloofde om deze organisatie te helpen en te ondersteunen.
 
Family7 komt daarom in actie voor Shalom Radio & TV. Deze organisatie zendt nu vooral programma’s uit die door Family7 zijn geproduceerd. Shalom TV komt ook bij vele hindoes, moslims en andersgelovigen achter de voordeur via de Surinaamse kabeltelevisie. Om deze mensen te bereiken zijn nieuwe programma’s nodig die aansluiten bij hun cultuur en taal. Programma’s die door Shalom TV zelf worden geproduceerd.
 
Uw hulp is hard nodig

Shalom Radio & TV is voornamelijk afhankelijk van giften. Daarom willen we hun volledig lege studioruimte graag helpen inrichten. De kosten zijn ongeveer 60.000 euro voor een regieset, licht, camera’s, decor en studio-inrichting. Samen met u kunnen we het evangelie brengen in Suriname. Helpt u mee?
 
Hartelijk dank voor uw ondersteuning,
Ans van de Vegte,
Directeur Family7
PS. De documentaireserie van Family7 in Actie is in oktober elke zaterdagavond te zien op Family7, met herhalingen op woensdag.

U kunt de beveiligde Idealfunctie gebruiken op deze pagina of stort uw gift op: 
Stichting ETV
Bankrekening: NL47 RABO 0394022521
Stichting Evangelical Television Europe
Apeldoorn. O.V.V. ShalomTV
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja, ik ondersteun Family7 in Actie voor Shalom TV via iDeal.
€ 10    € 25    € 50
€ 100    € 250    € 500   
(naar iDEAL omgeving)

Als u onderstaand uw gegevens invult, ontvangt u de Family7 nieuwsbrief via e-mail.

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Family7
man vrouw
(naar iDEAL omgeving)

 
Maakt u liever gebruik van een andere betalingsmethode, bijvoorbeeld CreditCard of een kadobon? Klik hier.
 
Stichting ETV
Bankrekening: NL47 RABO 0394022521
Stichting Evangelical Television Europe
Apeldoorn. O.V.V. Shalom TV

Lees hier het artikel uit het Family7 TV Magazine
Meer informatie over Shalom TV:

 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!