TRAVEL THE ROAD

Travel the Road is een reality-documentaireserie. De serie volgt twee zendelingen die reizen met hun backpacks, bijbels en het verlangen om iedereen te vertellen over het evangelie.

Timothy Scott en William Decker reizen letterlijk naar het einde van de aarde. Van het door oorlog verscheurde Mogadishu in Somalië tot aan de jungle van Borneo. De avonturen zijn vastgelegd en gemonteerd tot een documentaireserie.

Travel the Road laat de ruwe werkelijkheid zien van deze wereld. In elke aflevering zijn er gebeurtenissen die ruw, maar ook krachtig zijn. Travel the Road laat het leven zien zoals het is, om kijkers te inspireren zelf ook actie te ondernemen.
 
Zij zijn in april 2015 juist in Nepal als het land door een zware aardbeving op z’n grondvesten schudt (zie ook Family7 in Actie voor Nepal). Zij zien de chaos die ontstaan is en de wanhoop en uitzichtloosheid
die mensen in hun greep heeft. Ze zoeken contact met lokale christenen, vormen een team en bieden hulp aan de Nepalezen in nood. We zien hoeveel impact de natuurramp heeft maar ook dat er te midden van alle
duisternis ruimte is voor hoop!
 
Travel the Road, The Earthquake
Maandag 2 oktober om 22.30 uur (deel 1)
en maandag 9 oktober om 22.30 uur (deel 2)
 

​​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!