GEEF EEN AUDIBIJBEL EN VERANDER LEVENS!

In oktober vorig jaar zijn we voor Family7 in Actie met Trans World Radio (TWR) naar KwaZoeloe-Natal geweest. Een provincie in Zuid-Afrika met veel aids, verkrachtingen, criminaliteit, analfabetisme en werkloosheid.
 
Middenin dit gebied staat de studio van Trans World Radio. Via de radio, seminars en een apparaatje (Audibijbel) met de naam ‘Davar’ vertelt TWR de Zoeloe bevolking over de Here Jezus, maar ook over gezondheid, relaties, financiën, drugs en vergeving. Dit is hard nodig want veel mensen hebben HIV/Aids, leven in armoede of zijn verslaafd. Veel vrouwen zijn in de steek gelaten of hebben hun man verloren.
 
Davar
Een Davar is een audio-speler zo groot als een mobiele telefoon. Deze wordt opgeladen doormiddel van zonnecellen. Davar betekent in het Hebreeuws ‘Woord’. Vernoemd naar het Woord van God dat leven brengt en nooit leeg terug zal keren.  TWR deelt in de landelijke gebieden deze Davars uit onder de Zoeloe mensen die vaak analfabeet zijn. In de uitzendingen van Family7 in Actie kunt u zien hoe de Davar levens verandert van jongeren, vrouwen, kinderen en geestelijk leiders.
Een jongere zei: ‘Als ik alleen ben, dan is het heel fijn dat je naar de Davar kunt luisteren. In grote groepen durf je soms niets te zeggen, maar thuis op je eigen plekje kun je door de Davar Jezus leren kennen en je hart aan Hem geven.’

Help mee!
De presentatoren van TWR zijn ook Zoeloe en kennen de gewoontes van hun volk zoals het hebben van meerdere vrouwen en voorouderverering. Graag wil Family7 in Actie de mensen van TWR helpen meer Davars uit te delen. Want wanneer harten veranderen, veranderen levens. We willen u vragen Trans World Radio te steunen met het verspreiden van Davars onder de mensen in KwaZoeloe-Natal. Want Gods Woord verandert levens!
 
Samenwerkend in Gods Koninkrijk,
Dolf van de Vegte, directeur Family7
 
P.s. Een Davar (Audibijbel) kost € 15,-. Met één Davar bereikt u ongeveer tien mensen. Hoeveel mensen wilt u bereiken met uw gift ?
 
U kunt de beveiligde Idealfunctie gebruiken op deze pagina of stort uw gift op: 
Stichting ETV
Bankrekening: NL47 RABO 0394022521
Stichting Evangelical Television Europe
Apeldoorn. O.V.V. Trans World Radio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
​​
 
Maakt u liever gebruik van een andere betalingsmethode, bijvoorbeeld CreditCard of een kadobon? Klik hier.
 
Stichting ETV
Bankrekening: NL47 RABO 0394022521
Stichting Evangelical Television Europe
Apeldoorn. O.V.V. Medair

Meer informatie over Trans World Radio

Afleveringen


Luister hier naar een fragment
​op de Davar in het Zulu
 
           
 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!