FAMILY7 IN ACTIE VOOR VERHUIZING NAAR NIEUWE PAND

Zoals u weet is het van groot belang voor Family7 om te verhuizen. Het pand waar we al jaren zitten is veel te klein en zo oud dat het regenwater regelmatig de studio’s in lekt. Gelukkig heeft de Heer ons een ander onderkomen gegeven. Maar voordat we over kunnen moeten we natuurlijk de nieuwe huisvesting wel klaarmaken om vanuit die plek te kunnen uitzenden.
 
Vorig jaar hebben we ingezameld voor de verhuizing van Family7 naar het nieuwe pand dat we zouden gaan huren. We waren overweldigd door de enorme respons die we van u kregen. Met elkaar bracht u bijna 136.000 euro bij elkaar. Maar wat ons een goede richting leek, bleek uiteindelijk niet Gods plan. De voorwaarden van de huur werden op het laatste moment veranderd. Daardoor werd het financieel onverantwoord om de overeenkomst door te laten gaan. 

De Heer leidde ons naar een ander pand dat we mede dankzij uw giften konden aankopen. We krijgen veel meer ruimte om ons werk te doen en het scheelt tienduizenden euro’s op jaarbasis ten opzichte van het pand dat we eerder op het oog hadden. Wat is God goed geweest! Er moet nog veel gebeuren in het nieuwe gebouw. Uiteindelijk is er 500.000 euro nodig om alles te verwezenlijken wat er nodig is zodat we effectief ons werk kunnen doen.
 
Van de giften van de vorige actie hebben we al een aantal investeringen kunnen doen, maar staat er nog ruim 100.000 euro. Om te kunnen verhuizen is daar bovenop nog ieder geval 150.000 euro nodig. De serverruimte, bekabeling, internet en telefonie moeten bijvoorbeeld eerst in orde zijn voordat alle medewerkers over kunnen. Studio 1 moet sowieso worden gebouwd voor het dagelijkse programma ‘Uitgelicht!’. 
De dakconstructie van de studio moeten worden aangepast zodat er een lichtsysteem aan kan hangen.

We zijn door God in staat gesteld om een nieuw pand aan te kopen, we vertrouwen er op dat Hij ook in de rest zal voorzien. Wilt u biddend overwegen om ons werk te ondersteunen met een gift? Hiermee kunnen we over naar ons nieuwe onderkomen. Dan kunnen wij, vanuit dit nieuwe pand, doorgaan met steeds meer mensen in Nederland te vertellen over Jezus.
Ik wens u Gods zegen toe,
Dolf van de Vegte,
Directeur Family7

 

 

 

 
 
 
 
 
Bekijk hier onze verhuisvlogs!
Ik steun Family7

Ja, ik ondersteun de verhuizing van Family7 met een eenmalige gift via iDEAL.
€ 10    € 25    € 50
€ 100    € 250    € 500   
(naar iDEAL omgeving)

Als u onderstaand uw gegevens invult, ontvangt u de Family7 nieuwsbrief via e-mail.

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Family7
man vrouw
(naar iDEAL omgeving)

 
         
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
OKE! Cookies toestaan