Wie wordt de beste bijbelkenner van Nederland?

Wijs is de leukste Bijbelquiz van Nederland! Afgelopen seizoenen hebben we al bijna 400 prachtige afleveringen gemaakt. Vanaf oktober 2018 komt er een heel nieuw seizoen van de bijbelquiz. 
 
 
In januari 2018 beginnen de opnames voor het volgende seizoen. Ook in het derde seizoen verandert er weer van alles. Zo zijn er nieuwe rondes en wordt het spel nog leuker. De kandidaten spelen in blokken van 12 kandidaten. Deze 12 spelen tegen elkaar in vier poules, waarna de winnaars van de poules tegen elkaar spelen in een halve finale. Daarna wordt de finale gespeeld en is de blokwinnaar bekend. Aan het einde van het seizoen spelen alle blokwinnaars tegen elkaar en blijft er een landelijke finalist over!
 

Word jij de beste bijbelkenner van Nederland? Meld je dan snel aan, want vol = vol

Het is nu ook mogelijk om tegen iemand te spelen die je kent en misschien wil uitdagen! Een familielid, vriend, kennis of iemand uit je gemeente. 
Als je zijn of haar gegevens aan ons doorgeeft, dan kunnen we jullie tegen elkaar laten spelen!
 

Samenwerken aan de Bijbelquiz

Om deze bijbelquiz mogelijk te maken willen we graag samenwerken met mensen die ons helpen op vrijwillige basis. Er zijn verschillende mogelijkheden:

 
Vragenmakers
Afgelopen seizoen zijn er 5.265 vragen gesteld, verdeeld over 195 afleveringen. Dankzij de inzet van vele vrijwillige redactieleden hebben we dit kunnen realiseren.
Voor het nieuwe seizoen, hebben we weer ontzettend veel nieuwe vragen nodig. Je kunt vragen maken per categorie of thema. Dit bespreek je met de eindredactie. 
Je hebt het volgende nodig om te helpen: veel bijbelkennis,  je werkt netjes en secuur, je bent goed in de Nederlandse taal, je werkt vanuit huis (bij ons op kantoor is het ook mogelijk) en je kan goed werken met Microsoft Excel.
 
Juryleden
Als jurylid krijg je een paar dagen voor de opnamen alle vragen. Je controleert alle vragen op correctheid. Wijzigingen kan je doorgeven en worden door de redactie aangepast. Vervolgens ben je bij de opnamen aanwezig. Het kan zijn dat er tijdens opnamen onduidelijkheid is over een vraag of antwoord. Jij bent uiteindelijk degene die het beslissende antwoord geeft. Lijkt je dit leuk en wil je deze taak serieus nemen? Meld je dan als Jurylid. 
 
We verwachten van jou:
- veel bijbelkennis en achtergrondinformatie;
- goed kunnen werken met de computer en o.a. Microsoft Excel;
- ruime beschikbaarheid (we hebben in totaal 26 opnamedagen);
- nauwkeurigheid;
- goed in de Nederlandse taal;
- het liefst woonachting in de omgeving van Apeldoorn i.v.m. aanwezigheid tijdens opnamen.
 
Kandidatencoördinator
Als kandidatencoördinator ben jij verantwoordelijk voor het benaderen en plannen van alle kandidaten.
Ben jij een echte organisator, houd je ervan om mensen te bellen, te enthousiasmeren en te motiveren? Dan ben jij de kandidatencoördinator die wij zoeken. 
 
Vragencoördinator
Er moeten meer dan vijfduizend vragen gemaakt worden voor het nieuwe seizoen. Samen met alle vrijwilligers die deze maken lukt dit! Vind jij het leuk om deze mensen aan te sturen, aan te geven welke vragen ze moeten maken, tips mee te geven etc. etc. en samen te werken met het productieteam van WIJS? Dan ben jij wellicht de vragencoördinator die wij zoeken!
 

Meld je aan om samen te werken

Lijkt het jou leuk om in één van bovenstaande functies samen te werken aan de nieuwe Bijbelquiz WIJS?
Mail dan snel naar wijs@family7.nl.

Heb je nog vragen over één van deze functies, dan kan je mailen naar wijs@family7.nl of bellen naar ons kantoornummer: 055-5790 710. Vraag naar Alfred.
​​

Wijs de leukste Bijbelquiz van Nederland, elke werkdag 19.00 uur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Werkt de link niet? Kopieer dan de volgende link in uw browser: https://goo.gl/forms/FLnGEaOYzvDYvfV23
 
 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!