Beleef Opwekking dit jaar gratis bij Family7! 
Beleef dit jaar thuis de bijzondere versie van Opwekking: Samen Kerk, Samen Sterk. Family7 zendt, net als voorgaande jaren, alle diensten van het hoofdprogramma live uit op televisie! Net zo inspirerend als andere jaren, coronaproof en een unieke digitale belevenis voor jong en oud.

Seminars bij Family7
Family7 mocht een aantal interessante seminars opnemen die worden uitgezonden in het Pinksterweekend. Ruben Flach: ‘Deze Pinksterconferentie ziet er totaal anders uit dan we oorspronkelijk hadden gepland. Tijdens de normale pinksterconferentie, vinden er naast de diensten ook een aantal seminars plaats in de grote tent. Een aantal van de sprekers van deze seminars is gelukkig ook bereid om hun verhaal in onze digitale conferentie te delen.’ Ruben Flach gaat hiervoor in gesprek met Oscar Lohuis, Michelle van Dusseldorp, Wilfred Fijnvandraat, Gerard de Groot en Kees Goedhart. Ook is er een speciale uitzending van het actualiteitenprogramma Uitgelicht! over corona en de eindtijd met Jan Pool en Orlando Bottenbley.
 
Gratis kijken
De website van Family7 is het hele weekend geopend voor alle bezoekers, zodat iedereen de programma’s kan volgen. Kijk in het Pinksterweekend dus gratis naar Family7 voor de diensten en seminars van Opwekking! Producer Machiel Zijderveld: ‘De boodschap van de seminars en de impact van de diensten is net zo indringend - of misschien wel nog indringender - als andere jaren. We zijn blij dat we op deze manier kunnen meewerken aan de eenheid onder christenen. We willen iedereen de kans geven om Opwekking te volgen bij Family7. Ontdek in het Pinksterweekend wat Family7 u te bieden heeft!'
 

Uitzendingen bij Family7

Vrijdag 29 mei

19.30 uur Samenkomst met spreker Hans Maat en Opwekking Band onder leiding van Reni en Elisa Krijgsman
21.20 uur Seminar Geen Opwekking zonder Israël met Oscar Lohuis 
Oscar Lohuis is een rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Hij stelt dat élke opwekkingsbeweging begint bij Israël. 

Zaterdag 30 mei
10.00 uur Samenkomst met spreker Nelinda Troost en Opwekking Band onder leiding van Rebekka Sahertian
13.30 uur Seminar Opgebrand in het Koninkrijk met Michelle van Dusseldorp 
De Nieuw-Zeelandse Michelle van Dusseldorp is schrijfster, psychologe en oprichter van Groundwork. Michelle heeft passie voor mensen die zijn vastgelopen in hun leven. 
19.30 uur Samenkomst met spreker Otto de Bruijne, met Opwekking Band onder leiding van Marcel Zimmer
21.20 uur Seminar Hoe praat ik over mijn geloof? met Wilfred Fijnvandraat
Wilfred Fijnvandraat is bestuurder van o.a. Stichting Geloofsgesprekken en Geloof in Gesprek, vanuit zijn drive dat Gods koninkrijk meer zichtbaar wordt. Waarom is praten over het geloof zo moeilijk? 

Zondag 31 mei

10.00 uur Samenkomst met spreker Jurjen ten Brinke, met Opwekking Band onder leiding van Reyer van Drongelen en host Joram Kaat
13.30 uur Seminar Heilige Geest deel 1 met Kees Goedhart
Kees Goedhart is een voorganger, schrijver en zendeling. Hij was voorzitter van de Stichting Opwekking en is nog steeds één van de vaste sprekers sinds de eerste pinksterconferentie. 
14.30 uur Sing-in met Mozaiek Worship
19.30 uur Samenkomst met Kees Goedhart, Martin Koornstra en David de Vos, met Opwekking Band onder leiding van Marcel Zimmer
21.20 uur Seminar Corona & eindtijd met presentator Riekelt Pasterkamp en gasten: Jan Pool  & Orlando Bottenbley
Jan Pool was senior voorganger van Shelter Haarlem. De laatste jaren raakte hij betrokken bij landelijke bedieningen en is hij een mentor en inspirator geworden voor vele leiders. Orlando Bottenbley is de voormalig predikant van de Vrije Baptistengemeente Bethel. 
Maandag 1 juni
10.00 uur Samenkomst met spreker Henk Stoorvogel en met Opwekking Band onder leiding van Talitha Nawijn
13.30 uur Seminar Heilige Geest deel 2 met Kees Goedhart

Volg de bijeenkomsten via de televisie of op www.family7.nl/opwekking  
Bekijk Family7 via:
Ziggo kanaal 230
KPN kanaal 78
XS4all kanaal 78
Solcon kanaal 300
Hier vindt u het hele overzicht van de kabelexploitanten.

Tot op Opwekking!

 

 

 

 
 

 

Bekijk Family7 via:

Ziggo kanaal 230

KPN kanaal 78

XS4all kanaal 78

Solcon kanaal 300

Hier vindt u het hele overzicht van de kabelexploitanten

 
weekvanhetleven bijen camping appscape flourish WOH
 
HvK GodsGenade meteogroup
 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!