Family7 zendt Opwekking live uit

Beleef vanuit huis de Pinksterconferentie Opwekking, samen met de 60.000 bezoekers! Ook dit jaar zendt Family7 alle diensten van het hoofdprogramma live uit op televisie! Kunt u niet bij de conferentie zijn? Geen nood, alle diensten zijn live te volgen op de televisie.  

Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni 2019 wordt de Pinksterconferentie Opwekking gehouden in Biddinghuizen. Zoals elk jaar verzorgt Family7 de opnames van het hoofdprogramma. Kijk voor het volledige programmaoverzicht in het Family7 Magazine of op www.opwekking.nl.

Uitzendingen bij Family7

Vrijdag 7 juni
19:30 uur: 
Henk Stoorvogel
DIEPER met de Geest 
Zangleiding door Reyer van Drongelen

Zaterdag 8 juni
10:00 uur:
Dorina Nauta
Afgestemd op Gods missie 
Zangleiding door Marcel Zimmer

19.30 uur: Gary Haugen
De ongewone passie van God 
Zangleiding door Reni en Elisa Krijgsman

Zondag 9 juni
10:00 uur:
Ruben Flach
Brandt het vuur (nog) in je hart? 
Zangleiding door Marcel Zimmer

19:30 uur: Martin Koornstra
Ontmoet Jezus en leef! 
Zangleiding door Elisa & Reni Krijgsman
Viering Heilig Avondmaal en gebed voor zieken


Maandag 10 juni
10:00 uur: Spreker:
Theo van den Heuvel
Maximaal meedoen 
Zangleiding door Reyer van Drongelen

Volg de bijeenkomsten via de televisie of op www.family7.nl/kijken

Promotiestand Family7

Wij staan dit jaar met een extra grote stand waar van alles te doen en te beleven is. Kom langs en maak kennis met het team van Family7! Je vindt ons op het hoofdterrein naast Groot Nieuws Radio en Compassion.

Zaterdag
Lancering van de Bright.FM-app

Tijdens de pinksterconferentie van Opwekking presenteert singer-songwriter Lars Gerfen de gloednieuwe app van Bright.FM. Ook zo benieuwd? Je kunt ter plekke de app downloaden. Vanaf dit moment heb je altijd christelijke muziek in je broekzak of tas! Luister waar en wanneer je wilt naar de drie non-stop christelijke muziekzenders: Bright.FM, Bright. FM Kids en Bright.FM Plus. Zie ook www.bright.fm.

Zaterdag en Zondag 
Ontmoet je Bijbelse Held! 
Family7 zet vol in op kinderprogramma’s! In het kader daarvan kun jij Bijbelse Helden ontmoeten in onze stand. Ga met ze op de foto en maak een kletspraatje met ze. De opnames daarvan worden gebruikt voor een televisie-item. Draag je de ontwikkeling van kinderprogramma een warm hart toe? Ondersteun Family7 dan (extra)!

Hele weekeinde
Maak je eigen tv-programma 
​Altijd al voor de televisie willen werken? Zoek je crew bij elkaar en maak je eigen programma, ter plekke bij onze stand. Wij zorgen voor de camera’s en de techniek. Een leuke manier om erachter te komen of de tv-wereld iets voor jou is!

 
Interactief spel
In de stand is weer het leuke interactieve spel te spelen waarbij je snel op de knoppen moet drukken zodra jouw kleur oplicht. Daag je vrienden, familie of een onbekende uit voor de challenge table, en win een mooie prijs!
 
Zoek de diamant!
Download de app van Bright.FM en ga op zoek naar zeven diamanten, die verstopt liggen verspreid over het hele conferentieterrein. Zodra je in de buurt komt, popt er een diamant op op je scherm. Bingo! Heb je alle diamanten gevonden? Dan verdien je een leuk prijsje! Die zeven diamanten verwijzen naar het kinderprogramma De Diamant. 
 
Meet & Greet
Het hele weekend door ontmoet je de presentatoren van Family7 in de stand. Misschien zie je je favoriete tv- presentator wel in levende lijve! Ga met ze in gesprek of op de foto!
 
Achter de schermen bij Opwekking
Beleef Opwekking mee via Family7! Via de social media houden we je continu op de hoogte met leuke filmpjes, interviews en sfeerverslagen.

Tot op Opwekking!

 

 

 

 
 
appscape flourish WOH
 
GodsGenade meteogroup
 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!