Help mee!

Word sponsor

Word jij ook zo enthousiast van onze tv-programma’s? Help ons dan om Nederland bereiken met het evangelie! Meld je hiernaast aan als sponsor en steun ons met een periodieke gift! Dat geeft ons de mogelijkheid om steeds weer nieuwe programma’s te ontwikkelen en uit te zenden. Je krijgt maandelijks het Family7 Magazine met de tv-gids en inspirerende en verdiepende artikelen. Je periodieke gift maak je over naar stichting ETV, de stichting achter Family7. Giften aan deze stichting zijn aftrekbaar van de belasting.  

Geen subsidie

Zonder de betrokkenheid van sponsors kunnen wij ons werk niet doen. Family7 is geen publieke omroep en krijgt dus geen subsidie van de overheid. Een flink deel van onze inkomsten komt uit de giften die we krijgen. Wil jij ook dat het evangelie wordt doorgegeven? Steun dan ons werk, dat kan op allerlei manieren. Je bijdrage is voor Family7 onmisbaar! Vul hiernaast het formulier in.

Online kijken

Wil je (daarnaast) abonnee van Family7 worden? Als abonnee van Family7+ kijk je voor 3 euro per maand eenvoudig onze programma’s via internet. Word abonnee van Family7+! 

 

Ik word sponsor van Family7

Family7 via internet kijken? Neem dan een abonnement op Family7+.

 

Bedrag
Frequentie
address_inline_fields
Nieuwsbrieven