Digitale en analoge kabel

Family7 is 24 uur per dag te bereiken via de televisie. Dit hangt wel af van welke kabelmaatschappij je televisiesignaal verzorgt.

Je kunt Family7 op twee manieren ontvangen:

  • Digitaal
  • Glasvezel
 
Digitale televisie

Wat is digitale tv?
Digitale tv wordt geleverd door jouw kabelexploitant. Dit zijn extra zenders die je naast de 'gewone' zenders kunt bekijken. Digitale tv levert beter beeld en geluid, biedt meer zenders en er kan veel meer extra informatie mee worden gestuurd, zoals een Elektronische Programma Gids.

Wat heb ik nodig voor digitale tv?
-Een decoder
-Een abonnement
-Een televisie

Om digitale tv te kunnen kijken heb je een apparaat nodig dat het digitale signaal omzet naar je televisie. Dit apparaat is eigenlijk een computer die je met je afstandsbediening bedient. De meeste televisies werken met digitale televisie. Het is niet nodig om een platte tv te kopen. Zo lang er maar een scart-aansluiting op zit.

Als je digitale tv wilt bekijken via de ether of satelliet, dan heb je een speciale schotel of antenne nodig.

Wat kost digitale tv?
De kosten van digitale tv verschilt per aanbieder. Grofweg gezien variëren de prijzen van enkele euro's tot ongeveer 15 euro per maand.

Klik hier voor de meest actuele situatie van ons uitzendgebied bij digitale kabelexploitanten

 
Glasvezel
Family7 wordt door veel providers aangeboden via het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Klik hier om te kijken of glasvezel beschikbaar is op jouw postcode. De meeste providers die via Reggefiber uitzenden geven ook onze zender door maar niet allemaal. Kijk daarom goed of Family7 ook in het aanbod van de provider zit.

De nieuwste ontwikkeling is het glasvezelnetwerk. Via glasvezel wordt informatie verspreid met de hoogst mogelijke snelheid die mogelijk is: de snelheid van het licht. Doormiddel glasvezel is de weg geopend om HD-televisie, films, radio, internet, televisie video's, games en nog veel meer door te geven. De capaciteit van glasvezel is vrijwel onbeperkt. Zelfs als je hele buurt van het netwerk gebruik maakt is er geen vertraging of vermindering van kwaliteit.

Kijk voor meer informatie op de website van Reggefiber .

 
appscape flourish WOH
 
GodsGenade meteogroup
 
 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!