Stichting Evangelical Television (ETV)

advertentie

Stichting Evangelical Television (ETV)

Family7 maakt televisieprogramma’s die Gods liefde en goede boodschap verkondigen. Zij wordt daarin ondersteund door Stichting Evangelical Television (ETV). Stichting ETV verzorgt de fondswerving voor Family7, zodat er geld is om programma’s te maken. De missie van stichting ETV is om televisieprogramma's te (helpen) maken die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ondersteun je onze missie van harte? Word dan sponsor en help Family7 om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus.

Stichting ETV produceert ook programma’s, bijvoorbeeld Family7 in Actie. Met deze documentaires wordt geld opgehaald om tot zegen te zijn voor christenen en christelijke organisaties wereldwijd. 
ETV bekostigt ook de uitgave van het Family7 Magazine, die sponsors elke maand thuisgestuurd krijgen.

Steun Family7 door een eenmalige of periodieke gift te geven aan stichting ETV. Giften aan stichting ETV zijn fiscaal aftrekbaar. (Abonnementen voor Family7 vallen fiscaal gezien niet onder giften en lopen via Family7.) Lees hier meer over.

Algemeen

Adres: Postbus 957, 7301 BE Apeldoorn
Telefoon: 055-5790710
Rekeningnummer: NL47 RABO 0394022521
RSIN-nummer: 8044.54.206
Kamer van Koophandel: 41042355

Stichting Evangelical Television Europe is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Daarmee zijn donaties aan Stichting ETV fiscaal aftrekbaar.

Bestuursleden (op vrijwillige basis): 

Jennifer Birahy (voorzitter/secretaris)

- Hans Arends (penningmeester)

Hans van Dalen (algemeen bestuurslid)

Stephanie van der Horst (algemeen bestuurslid)

Downloads

 

Visie/missie:

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. 

Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Logo ETV

Steun Stichting ETV

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Wil jij ook bijdragen?

Velen gingen jou al voor. Samen voor een christelijk geluid in de media! Help je mee?

Help mee met tijd

Help mee met tijd

Wil jij Family7 helpen door je tijd beschikbaar te stellen? Graag! Ten eerste: bid voor ons werk! Je kunt ook vrijwilliger worden of Family7 bekend maken in je kerkelijke gemeente, bijvoorbeeld door te collecteren.

Help mee met geld

Help mee met geld

Wil jij Family7 steunen met een financiële bijdrage? Graag! Je kunt een eenmalige gift geven, of sponsor worden. Ook zijn er mogelijkheden voor schenken en nalaten.

Help mee met je bedrijf

Help mee met je bedrijf

Wil je Family7 ondersteunen met je eigen bedrijf of organisatie? Ook dat kan! Doe een gift of neem contact op voor een advertentie op televisie, op de website of in het Family7 Magazine.