Help mee!

Schenken en nalaten

Als je het belangrijk vindt dat Family7 blijft voortbestaan – ook als je er niet meer bent – kun je overwegen om Family7 op te nemen in je testament. Je kunt (een gedeelte van) je vermogen nalaten aan Family7. Zo draag je ook na je overlijden bij aan de verspreiding van Gods woord via televisie en radio!

Dit zijn de mogelijkheden:

Bij leven: 
Uiteraard kun je bij leven ook al veel voor ons betekenen. Je kunt Family7 op elk moment steunen met een geldbedrag. Meld je aan als sponsor of geef een gift

Na je overlijden:  
In een testament wordt vastgelegd wat er met je vermogen gebeurt nadat je overlijdt. Een testament moet bij de notaris worden opgesteld en is geldig zolang iemand leeft. Tussentijds aanpassen kan altijd.
Als je Family7 opneemt in je testament, maak je ons (mede-)erfgenaam voor een bepaald bedrag door middel van een legaat. Dit bedrag wordt bij overlijden uitgekeerd voordat de rest van de erfenis wordt verdeeld. Uiteraard kun je ook Family7 aanwijzen als enige erfgenaam.
De notaris helpt je bij de zorgvuldige beschrijving van begunstigde(n) en bedrag(en).
Family7 heeft een ANBI-status, daarom hoeft er geen erfbelasting betaald te worden.
Je erfstelling komt dus voor 100% ten goede aan het werk van Family7.

Heb je hier vragen over of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Hans Arends, penningmeester van het bestuur. Je kunt hem bereiken via info@family7.nl of 055-5790710.

Wat betekent het voor jou?
Je helpt ons om meer waardevolle programma’s te maken en meer inhoudelijke series aan te kopen. Dit kost veel geld. Met je sponsoring maak je het mogelijk dat er nieuwe programma’s worden ontwikkeld, dat Family7 uitzendt op landelijke en digitale televisie en dat Bright.FM 24/7 christelijke radio maakt. Nu, en in de toekomst!

advertentie

Neem contact met mij op over schenken en nalaten:

Voornaam