Thuis

Thuis. Voor veel mensen gelukkig nog altijd de plek van rust en geborgenheid. De plaats waar het masker kan worden afgezet. Mogen zijn wie je bent. Sommigen zijn er een leven lang naar op zoek. Thuiskomen is dan ook veel meer dan de sleutel in het slot van de voordeur. Het is de ontdekkingsreis naar je ware identiteit, met alle ups en downs die erbij horen. Over deze zoektocht vol ups en downs gaat Jan van den Bosch in gesprek met bekende Nederlanders.

Jan van den Bosch: "Het is bijzonder om bij mij thuis gasten te mogen ontvangen van zeer verschillende achtergronden. Ik vind het moedig van Family7 om een programma uit te zenden waarin geloofsvragen die voor velen van ons geen vragen zijn, voor anderen juist dé vragen zijn.  De gesprekken zijn eerlijk en openhartig. Fijn ook dat dit mogelijk is."

Bekijk hier de teaser van de eerste aflevering

Roeping
"Zo komt er ook in het nieuwe seizoen een divers, maar uiterst boeiend gezelschap voorbij in ‘Thuis’. Wat ik hoop, is dat het de kijker scherpt in het denken over de uitdagingen in onze samenleving en de roeping die wij hebben. Ook hoop ik dat Thuis zal uitwerken dat wij niet oordelen, maar onze handen uitstrekken, zoals Jezus dat deed."

Thuis is regelmatig te zien op Family7

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
           
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!