Het geluid van hoop en leven

Het geluid van hoop en leven

De wereld lijkt steeds donkerder te worden. De oorlog in Israël en de wreedheden die Hamas heeft gedaan op 7 oktober zijn daar een duidelijk voorbeeld van. Hoe verdrietig is het dan ook, dat veel mensen de aanleiding voor deze oorlog vergeten zijn en er steeds meer een anti-Israël sentiment ontstaat. Maar de duisternis zien we ook in ons eigen land. Met de introductie van een wet voltooid leven en het vieren van feesten als Halloween wordt de cultuur van de dood steeds normaler in Nederland.

Family7 wil een ander geluid laten horen. Een geluid van hoop en leven. Dat doen we met boeiende tv-programma’s die de kijker kennis laat maken met Jezus, het Licht van de Wereld. Hij is Degene die de duisternis kan verdrijven: in de wereld, maar ook in ons hart. Het is onze missie om Hem bekend te maken in ons land. Omdat we geloven dat als je Jezus erkent als Verlosser van je leven, Hij jou kan gebruiken om een licht te schijnen in ons land. En dat geldt niet alleen voor jou en mij, maar voor elk afzonderlijk persoon.

Helpt u ons met deze missie? Dat kan zoals elke decemberactie met een eindejaarsgift. Maak gebruik van het formulier op deze pagina om veilig met iDeal te betalen. U kunt ons ook helpen met een verhoging van uw maandelijks sponsorbedrag (mail of bel ons) of word abonnee van Family7+ en kijk al onze programma’s wanneer het u uitkomt via ons online videoplatform.

€ 143.669

Streefbedrag: € 200.000

72%
Ik steun met...

Uitzendingen:

Uitgesproken christelijk

Family7 laat een geluid van hoop en leven horen door de uitgesproken christelijke programmering. Zo karakteriseren bijvoorbeeld de thema's Jezus, Wederkomst en Israël het dna van Family7.

Jezus
Family7 wil Jezus aan de mensen bekend maken. Of je nu al jaren christen bent of pas net kennismaakt met Jezus: er is altijd iets nieuws te ontdekken over Hem. Daarom zijn er diverse bijbelstudies als Zien en Leven, Superboek voor de kinderen, maar ook de mooie dramaserie The Chosen. Allemaal om Jezus beter te leren kennen.

Wederkomst
Family7 wil christenen klaarstomen voor de wederkomst van Jezus. Voorbeelden van programma’s in deze pijler zijn Bijbelse Toekomstverwacht en Totdat Hij Komt. 

Israël
Family7 en Israël zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er zijn door de jaren heen al heel wat reportages in Israël gemaakt en veel bijbelstudies over Israël gepresenteerd. En dat blijven we doen. Israël is het Beloofde Land en het is belangrijk om christenen te wijzen op de belangrijke plek die het joodse volk in neemt in Gods heilsgeschiedenis.

IsraelDoorDeTijden_slider_verticaal

"Help ons onze missie voortzetten"

Hoe kun je ons financieel steunen?

Met een éénmalige eindejaarsgift aan Stichting Evangelical Television Europe maken wij nieuwe programma’s om een licht te blijven schijnen in ons land. Gebruik de gift module bovenaan deze pagina om een gift via iDeal over te maken.

Als abonnee heb je 24/7 toegang tot Family7+. Hier kijk je online al onze programma’s waar en wanneer jij wilt. Je betaalt hiervoor 3 euro per maand. (Dit is niet belastingaftrekbaar). Probeer nu 10 dagen gratis!

Als sponsor steun je structureel de missie van Family7: het evangelie verkondigen via televisie! Als je enthousiast bent over onze programma’s, help ons dan om nieuwe televisieprogramma’s te blijven maken en word sponsor! Je bijdrage is onmisbaar. Ben je al sponsor? Overweeg dan om je bijdrage te verhogen en neem contact met ons op.