Sponsor Family7 en Bright FM

 

Ja, ik sponsor Family7 en BrightFM.

Bedrag:

,

Per:

eenmalig maand kwartaal jaar

IBAN (?):


U hoeft geen BIC in te vullen.

Geslacht:

man vrouw

Voorletters:

Achternaam:

Geboortedatum:

Land:

postcode + huisnummer:

straat + woonplaats:Telefoon:

E-mail:

Ik heb geen emailadres:

Veiligheidscode

(hoofdletter gevoelig)

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Family7

Ik geef Stichting ETV hierbij toestemming om de ingevulde (persoons)gegevens vast te leggen in haar (sponsor)administratie. Privacyverklaring


Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting ETV om eenmalig/doorlopende incasso-opdracht(en) * te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens Family7 Magazine/ ondersteuning en gratis livestream/on demand service. U geeft hiermee tevens toestemming aan uw bank om eenmalig/doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting ETV.
 
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

*Afhankelijk van welke rubriek u bovenstaand hebt aangevinkt.

Naam incassant:
Stichting ETV
Nagelpoelweg 16-18
7333 NZ Apeldoorn
Incassant ID: NL19ZZZ410423550000

     
   
appscape flourish WOH
 
GodsGenade meteogroup
 
 

Family7 en Bright FM steunen op een groot aantal sponsors en mensen die een eenmalige gift geven. Door die steun maken ze het direct mogelijk dat er nieuwe programma’s kunnen worden ontwikkeld, dat Family7 kan uitzenden op landelijke en digitale televisie en dat Bright FM 24/7 christelijke radio kan maken.

Waarom steunen?

Family7 en Bright FM zijn opgericht vanuit de passie en visie om Nederland te bereiken met het Evangelie. Family7 en Bright.FM zijn geen publieke omroep en krijgen dus geen subsidie van de overheid. Momenteel gebruikt Family7 ongeveer 1% van het budget van een landelijke publieke zender. Toch is dit al een groot bedrag om alles te kunnen laten draaien. Jij kunt ons helpen om meer programma’s te maken en meer series aan te kopen. Dit kost veel geld. Met jouw sponsoring maak je dat mogelijk.

Ontvang ons magazine en Family7 internet tv
Je kunt een vast bedrag per maand sponsoren Geef je een periodieke gift van tenminste 3 euro per maand? Dan ontvang je maandelijks het Family7 TV-Magazine en krijg je gratis toegang tot Family7 internet tv. Deze voordelen krijg je natuurlijk ook bij een jaarlijkse gift van tenminste 36 euro.

Hoe steunen?
Steun Family7 en Bright FM door online een (periodieke) gift te geven aan onze stichting STG. EVANGELICAL TELEVISION EUROPE (ETV). Je kunt je gift rechtsboven aan deze pagina aanmelden. 

Of maak gebruik van de volgende betalingsmethoden:

  1. Creditcard
  2. Ideal
Family7 en ETV zijn over op het nieuwe SEPA-systeem. Klik hier voor alle incassodata.

Hartelijk bedankt voor je ondersteuning!

   
 
 

 

   
             
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!