Nieuwe kinderprogramma's

Nieuwe kinderprogramma's

Heb je dat ook wel eens? Je wilt je (klein)kinderen een filmpje of televisieprogramma laten zien, maar je weet niet waar je moet zoeken. Alles wat je tegenkomt lijkt onzuiver of zelfs onveilig voor je kind. Er is weinig waar je je kind met een gerust hart naar laat kijken.

Veilige, leuke en leerzame kinderprogramma’s

Wat geef je je kind mee? Wat mogen ze wel en niet zien? Er is zoveel te vinden op televisie en internet, maar niet alles is goed voor ze. Family7 wil bijdragen aan een veilige omgeving waar kinderen met plezier televisiekijken. Op dit moment zendt Family7 een aantal kinderprogramma’s uit, maar de meeste daarvan zijn oud. Het is tijd voor nieuwe kinderprogramma’s! En daar voeren we deze maand actie voor.

Het Evangelie toegankelijk maken

Door onze televisieprogramma’s leren je (klein)kinderen meer over Jezus Christus en de Bijbel, op een eigentijdse manier. Zo willen we graag zaadjes planten en het Evangelie toegankelijk maken voor kinderen. Het is onze wens dat er voor elke leeftijd mooie programma’s komen. Maar dat kost geld en tijd.

Jezus leren kennen

Graag wil Family7 programma’s aanbieden waardoor kinderen Jezus leren kennen en liefhebben. Daar hebben we een bedrag van 150.000 euro voor nodig, zodat we nieuwe kinderprogramma’s kunnen maken en aanschaffen. Als deze actie je hart heeft, wil je dan Family7 steunen voor dit specifieke doel?

Je kunt je gift overmaken op deze pagina, of via je eigen bank, naar NL47 RABO 0394 022 521 t.n.v. Stichting ETV o.v.v. ‘Decemberactie 2020’. Namens het team van Family7 alvast ontzettend bedankt!

€ 110.982

Streefbedrag: € 150.000

74%
Donatie bedrag

Uitzendingen:

Producer Michelle: ‘Kinderen zijn heel beïnvloedbaar; ze leren en ontwikkelen hun meningen door wat ze meekrijgen. De media hebben daar veel invloed op. Kinderen kijken meestal veel tv. Dus het is heel belangrijk dat de programma’s die kinderen zien positief zijn en ze goede normen en waarden meegeven."

Family7

Family7 is een christelijke tv-zender die 24/7 christelijke, verantwoorde tv-programma's uitzendt. Onderdeel van de missie is dat Family7 regelmatig actie voert voor (kleine) christelijke organisaties in binnen- en buitenland. Eens per jaar voeren we actie voor investeringen in ons eigen bedrijf. 

 

Family7

"We willen graag zaadjes planten en het Evangelie toegankelijk maken voor kinderen."

Meer lezen

In het Family7 Magazine van december 2020 staat een uitgebreid artikel over deze actie. Ook zie je wekelijks een nieuwe actiedocumentaire op televisie.