Update technisch hart Family7

Update technisch hart Family7

Family7 in Actie is dit jaar bestemd voor de techniek achter Family7. Dat klinkt misschien abstract, maar toch vormt deze afdeling het kloppende hart van het bedrijf. Zonder goede technische ondersteuning komen onze programma’s niet bij jou op de televisie of computer! Zonder techniek geen Family7!

We vragen een bedrag van 200.000 euro om de techniek voor de komende vijf jaar op orde te krijgen. Help jij ons ook met een eindejaarsgift? Dat kan direct via het formulier hiernaast! Met jouw hulp kunnen wij onze technische infrastructuur een broodnodige update geven! 

Stabiele uitzendserver
Techniek is een breed begrip. Denk aan de servers, waar de programma’s op bewaard worden en die heel veel informatie te verstouwen krijgen. Of de uitzendstraat, die ervoor zorgt dat de programma’s worden doorgestuurd naar de televisie.
Hoeveel geld geef je thuis uit aan je eigen techniek en apparaten? Programma's uitzenden is een kostbare bezigheid: voor de komende vijf jaar hebben we dagelijks 110 euro nodig om de techniek up to date te houden! Met je gift steun je ons dus voor langere tijd.

Actiedocumentaire vanaf 1 december
De technici van Family7 doen - voor jou - onzichtbaar, maar heel belangrijk werk. Ze zorgen voor overzichtelijke werkprocessen, opslag van beeldmateriaal, en onderhoud aan apparatuur waar maar weinig mensen verstand van hebben. Enkelen van hen komen aan het woord in de actiedocumentaire die in december wordt uitgezonden. De documentaire kijk je vanaf 1 december op je tv of via 
Family7+! 

Wil je bijdragen? Dat kan heel eenvoudig via het formulier hiernaast! Je hulp is onmisbaar! 

Maak je je gift liever zelf over via een overboeking? Gebruik dan het rekeningnummer van onze Stichting Evangelical Television Europe (ANBI): NL47 RABO 0394022521

€ 198.330

Streefbedrag: € 200.000

99%
Ik steun met...

"De computers hier worden al vijf jaar onafgebroken gebruikt. Kun je je voorstellen hoe goed je telefoon of laptop het nog zou doen na die tijd? Ook de computers zijn dus aan vervanging toe." 

Family7

Family7 is een christelijke tv-zender die 24/7 christelijke, verantwoorde tv-programma's uitzendt. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden. Onderdeel van de missie is dat Family7 regelmatig actie voert voor (kleine) christelijke organisaties in binnen- en buitenland. 

Geen subsidie
Family7 leeft voor een groot deel van jouw bijdrage. Wij worden niet gefinancierd door de overheid en ontvangen geen enkele subsidie. Alle kosten die we maken om programma’s te ontwikkelen komen uit eigen middelen. Eens per jaar voeren we daarom actie voor investeringen in ons eigen bedrijf. Wil je bijdragen aan onze missie met een decembergift? Steun dan deze decemberactie, en help ons en onze techniekafdeling de komende vijf jaar vooruit! Dat kan makkelijk via het formulier bovenaan deze pagina. Alvast heel hartelijk bedankt! 

Family7

"Met uw gift geven wij onze techniek een update waar we 5 jaar mee vooruit kunnen."

Meer lezen

In het Family7 Magazine van december 2021 staat een uitgebreid artikel over deze actie. Ook zie je wekelijks een actiedocumentaire op televisie (en via Family7+), waarin we laten zien wat er bij komt kijken om een tv-programma bij jou op de buis te krijgen.
Ontvang je het Family7 Magazine nog niet? Word dan snel sponsor voor 3 euro per maand en ontvang maandelijks het magazine in de brievenbus.