Bezoek Kom Zing Mee samenzangmiddag

Bezoek Kom Zing Mee samenzangmiddag

26 mei 2023
Kom Zing Mee - Jan Quintus Zwart - Family7

ONTMOETING EN SAMENZANG IN KAMPEN

Kom naar de allereerste ‘Kom Zing Mee samenzang- en ontmoetingsmiddag’ op zaterdag 17 juni! U bent harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur in de Bovenkerk in Kampen. De toegang is gratis.

SAMEN ZINGEN
We zingen deze middag met elkaar de meest aangevraagde en geliefde liederen uit de televisie-uitzendingen. Daarnaast zijn er sprekers en is er tijd voor ontmoeting met elkaar en met medewerkers van Family7 onder het genot van een kopje thee of koffie. De presentatie is in handen van Jan Quintus Zwart (dirigent) en Noortje van Middelkoop (panfluit en accordeon).

Aan het programma werken verder mee:
Vocalgroep Kom Zing Mee
Jan Lenselink, piano
Ronald IJmker, orgel

CENTRUM KAMPEN
De middag vindt plaats in De Bovenkerk, in de binnenstad van Kampen. Deze prachtige gotische kruisbasiliek is een geliefde plek voor het organiseren van concerten. Er is plaats voor maar liefst 1000 mensen, dus neem gerust vrienden, kennis en familie mee. Het adres is Koornmarkt 28, 8261 JX. De deuren zijn open vanaf 13.30 uur.

PARKEREN
Op loopafstand van de kerk liggen twee grote parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. Dit zijn de parkeerplaatsen tegenover het NS-station en aan het Burgemeester Berghuisplein. Naast De Bovenkerk is een parkeerplaats waar u tegen betaling kunt parkeren. Kijk voor informatie over parkeren in Kampen op kampen.nl/parkeren-in-kampen.

GRATIS TOEGANG
De toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden om de onkosten van deze middag te kunnen dekken. Koffie, thee en frisdrank is voor eigen rekening.

advertentie