De nieuwe website van Family7 is gelanceerd

De nieuwe website van Family7 is gelanceerd

13 oktober 2020
Website

Het is een hele klus geweest om tot de lancering te komen. Met diverse partners is hard gewerkt aan het resultaat. ‘Het websiteproject was veelomvattend. Er is niet alleen een nieuwe website met on-demand-tv, ook het klanten- en betalingssysteem is vernieuwd,’ aldus Machiel Zijderveld, die sinds het begin van het project al betrokken is. Online kijken is veel aantrekkelijker geworden op de nieuwe website. De informatie is makkelijker te vinden en de vormgeving voldoet ook aan de eisen van de tijd. 

De vernieuwde website is tot stand gekomen door de financiële steun van de achterban van Family7, tijdens de decemberactie in 2018. Er werd destijds 96.500 euro opgehaald. 

Buckaroo
Family7 gaat over op een ander incassosysteem. Vanaf november regelt betaalprovider Buckaroo de incasso’s. Als je een incasso hebt lopen voor Family7, tref je niet meer het bekende rekeningnummer van Family7 aan, maar dat van Buckaroo. In de omschrijving staat wel dat de incasso via Buckaroo bestemd is voor Family7 of Stichting ETV. Wees dus niet verrast als je de naam van Buckaroo ziet staan en storneer deze incasso niet. Het geld komt nog steeds bij ons terecht.

Als je zelf een overboeking doet naar Family7 of Stichting ETV verandert er niets. Je kunt nog steeds het rekeningnummer NL91RABO0101337809 voor Family7 BV en NL47RABO0394022521 voor Stichting Evangelical Televison (ETV) gebruiken.

We wensen je veel plezier met het gebruik en het tv-kijken op de nieuwe website van Family7!

advertentie