Live gebeds- en aanbiddingsavond

Live gebeds- en aanbiddingsavond

26 oktober 2023
Hello Heaven bij Family7

Afgelopen maand heeft u kunnen kijken naar het televisieprogramma Hello Heaven waarin Stephanie van der Horst, directrice van Family7, in gesprek is geweest over de geestelijke invloed van Halloween. Bij Family7 vinden we het belangrijk om een televisiezender van Licht en Leven te zijn, waar Jezus centraal staat. Een zender waar we Gods woord en liefde delen. 

Live gebeds- en aanbiddingsavond

Op deze avond, dinsdag 31 oktober om 20:00u, willen we daarom een tegengeluid laten horen aan de duisternis die deze avond rond gaat. Hiervoor verzorgen wij een live gebeds-en aanbiddingsavond. 

We willen u oproepen om vanuit uw huiskamer mee te gaan bidden om zo een tegengeluid te bieden, aan de duisternis die halloween op straat, pretparken, televisie en vele andere plaatsen, met zich mee brengt.  

We geloven en bidden dat God mensen naar de televisiezender leidt om zijn liefde en bevrijding te mogen ontvangen, temidden van plaatsen en televisiezenders die gevuld zijn met horrorfilms en allerlei andere duistere praktijken.

Gebed voor Israël

We zien ook dat duisternis op dit moment rondgaat in de wereld, met name in en rondom Israël. Deze avond willen we ook hierbij stil staan en samen hiervoor bidden. 

Eenparig bidden

We vragen u om met ons mee te bidden op dinsdagavond 31 oktober, vanuit uw eigen huiskamer. 

U kunt dat doen door te kijken naar deze live gebedsavond en hierin mee te bidden en zo samen met anderen gezamenlijk in Nederland, eenparig God aanroepen en Zijn licht te laten schijnen. 

Bidt u mee? 

Hello Heaven terugkijken

De vier seminars die we hebben gemaakt kan je gratis terugkijken op onze speciale Hello Heaven pagina www.family7.nl/HelloHeaven

Op deze pagina van Family7 is extra informatie te vinden over de achtergrond van halloween. Er zijn linkjes naar evangelisatieboekjes, achtergrondboeken en lesmateriaal en knutselwerken voor kinderen.

advertentie