Livestream concert Joshua Aaron

Livestream concert Joshua Aaron

15 november 2023
Family7 en Return Of Hope: Concert Joshua Aaron en Aaron Shust

LIVESTREAM CONCERT JOSHUA AARON EN AARON SHUST BIJ FAMILY7

Family7 verzorgt samen met Return of Hope de livestream van het prachtige concert met Joshua Aaron en Aaron Shust. 

Deze livestream is vrijdagavond 17 november om 19:30u live te bekijken op Youtube en op deze pagina.

Deze avond is heel bijzonder en anders dan normaal vanwege de situatie in het Midden-Oosten en in Israël. De drummer van de band is niet aanwezig omdat hij momenteel dient in het leger in Israël. De samenstelling van de avond is daarom nu samen met Joshua Aaron, Aaron Shust en Yoran Cherniak die met elkaar een prachtige mix van Hebreeuwse en Amerikaanse worship brengen en hun hart delen met ons.

Verbondenheid met Israël
De Return of Hope-tour is een initiatief van Hans Maat en juist in deze spannende tijden wil de organisatie met de concerten hun verbondenheid met Israël tot uitdrukking brengen.

Hans: "De golf van antisemitisme die nu over de wereld gaat, komt rechtstreeks uit de duisternis en is de omgekeerde waarheid. Deze avonden zijn onderdeel van onze missie om Israël te zegenen en naast haar te staan in deze moeilijke tijd. Ons ultieme doel is echter om samen Jezus, Yeshua te zoeken. Wij zien deze tijd ook als eindtijd waarin wij Hem spoedig verwachten. Juist deze prachtige gelovige Joodse mannen kennen van binnenuit Gods beloften voor Israël en verspreiden zelf de liefde van Jezus, ook onder hun Arabische broeders. Zelf zie ik het als de leiding van Gods Heilige Geest dat wij uitgerekend nu, hen ten gehore kunnen brengen.”

Livestream en tv-uitzending
De livestream wordt vrijdag 17 november live uitgezonden op internet via Youtube en op deze website pagina.

De herhaling van het concert wordt op televisie uitgezonden op 16 en 30 december om 20:30u bij Family7.

advertentie