Paasevenement Simply Jesus @Home

Paasevenement Simply Jesus @Home

23 maart 2021
Simply Jesus @Home Paasevent David de Vos Tweede Paasdag bij Family7

Vanwege de coronamaatregelen is het jaarlijkse paasevenement van David de Vos vanuit huis te volgen: Simply Jesus @Home. David de Vos zegt hierover: ‘Het is niet anders. Ik verlang er natuurlijk naar dat we elkaar live kunnen ontmoeten, maar ik ben ook ontzettend dankbaar voor nieuwe media, zoals Family7, waardoor mensen elkaar vanuit hun huizen kunnen ontmoeten.’

Jezus centraal
Het programma duurt anderhalf uur en er is veel zang, aanbidding en muziek, in combinatie met het Woord. ‘We wisselen af tussen Engels- en Nederlandstalige nummers die gaan over overwinning en genade, passend bij de boodschap van Pasen. De setting is zo puur mogelijk, om de focus echt op Jezus te centraliseren. We willen dat mensen zich kunnen verliezen in de aanbidding naar God toe, dat is ons gebed’, zegt spreker en evangelist David de Vos. 
Naast negen koorleden zijn er ook vijf bekende lead vocals: Elvis E., Reyer, Reni Kraayenoord, Shirma Rouse en Dwight Dissels.

Genade is voor watjes
Tussen de muziek en aanbidding brengt David de Vos twee keer een korte boodschap over het thema ‘Genade is voor watjes’. Er is ook een speciaal kinderprogramma met veel humor, dat simultaan te volgen is op het YouTube-kanaal van David de Vos: youtube.com/daviddevos.

SIMPLY JESUS @HOME
TWEEDE PAASDAG VANAF 10:30 UUR

advertentie