Nieuw format Uitgelicht!

Persberichten

Nieuw format Uitgelicht!

Na een zomerstop van 2 maanden keert het actualiteitenprogramma Uitgelicht! op maandag 4 september weer terug op Family7. In gewijzigde vorm. Eindredacteur Stephan Bouman: “We gaan ons meer richten op de grote lijnen en minder op de waan van de dag.”

De start van het nieuwe seizoen gaat gepaard met grote wijzigingen bij Uitgelicht! Het programma is voortaan 3 dagen per week zien en duurt 25 minuten in plaats van een kwartier. Hierdoor is er nog meer ruimte voor inhoud en verdieping. Eindredacteur Stephan Bouman: “Doordat we 3 dagen uitzenden, is de waan van de dag voor ons niet leidend, zoals andere nieuws- en actualiteitenprogramma’s. In plaats daarvan richten we ons meer op de grotere lijnen in het nieuws. Het geeft ruimte om het grotere plaatje te zien, in plaats van de vluchtigheid van alledag.”

Hierdoor wordt ook duidelijker wat Family7 belangrijk vindt om mee te geven aan haar kijkers. “Het is goed om wat afstand te nemen van de waan van de dag, om zo meer duiding te kunnen geven aan de tijd waarin we leven,” zegt Family7-directrice Stephanie van der Horst. “Komend seizoen willen we juist dat weer doen: grote maatschappelijke thema’s belichten vanuit het perspectief van de bijbel en in het licht van de eindtijd.”

Uitgelicht! is vanaf 4 september elke maandag, woensdag en vrijdag om 20.30 uur terug op Family7. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Riekelt Pasterkamp, Sara van Oordt, Laurens Sok en Stephan Bouman.

Bekijk hier de trailer van het nieuwe Uitgelicht! seizoen: https://www.youtube.com/watch?v=LIgpJGtlZx4

Over Family7

Family7 is de christelijke televisiezender en te ontvangen in ca 4,5 miljoen huishoudens via Family7.nl en o.a. de volgende kabel- en glasvezelproviders:

·       Ziggo: Digitaal Basispakket, Kanaal 230

·       KPN: Digitaal Pluspakket, Kanaal 78

·       Solcon: Digitaal basispakket, Kanaal 300

·       Caiway: Digitaal basispakket, Kanaal 49

Voor alle aanbieders en ons uitzendgebied, kijk op: www.family7.nl/service/op-tv

Voor meer informatie over Uitgelicht!, kunt u contact opnemen met Stephan Bouman, eindredacteur: stephan@family7.nl of 055-5336398.

Uitgelicht

advertentie