Jennifer Guetta

Onze presentatoren

Jennifer Guetta

Geboortejaar:
1969

Studie:
Bijbelse Archeologie  

Welk programma maak je?
De Diamant

Waar kunnen we je nog meer van kennen?
Het boek Lichtinslag, mijn getuigenis bij Thuis, Nederland Zingt, Hour of Power, Café Tinto, Opwekking, radio, bladen en stichting Plant Hope Israel.

Wat wilde je vroeger worden?
Schrijfster en lerares

Welke presentator is een voorbeeld voor je?
Ik zou zegen Esther Vorsterman. Omdat ze vanuit haar eigen menselijkheid zoveel mensen bereikt met het goede nieuws en de liefde van Jezus.

Wetenswaardigheden:
Ik ben een wetenschapper die Jezus heeft leren kennen op een bovennatuurlijke manier. Ik heb mijn getuigenis in het boek Lichtinslag geschreven en het verteld op veel plaatsen om mensen te inspireren dat Jezus leeft en om hen geeft. Verder heb ik gewerkt als presentator, spreekster, deed ik pr voor Israël, was ik lerares, heb ik vier kinderboeken geschreven (De schat van Sion) en heb ik als archeoloog zes jaar gewerkt als supervisor op Megiddo (Armageddon).

Waarom presenteer je  bij Family7
Ik wil graag laten zien dat Jezus leeft en God kan ingrijpen in elke situatie in het leven van mensen, met wonderen zoals genezing en bevrijding. Ook hoop ik te laten zien dat God echt is en dat de Bijbel het Woord van God, door zijn land Israël te laten zien en zijn liefde voor zijn volk Israël weer te geven, een brug te bouwen tussen Israël en de kerk, en samen de Bijbelse feesten te vieren.

Programma's

Voor persfoto's, zie onze Beeldbank.

Jennfier Guetta presentatrice De Diamant Family7

advertentie