Marco Ketel

Onze presentatoren

Marco Ketel

Geboortejaar
1992

Studie 
Human Resource Management (Christelijke Hogeschool Ede)

Welk programma/welke programma’s maak je?
De serie Jezus Leven. Een serie waarin we in twaalf afleveringen meelopen met het leven van Jezus. Wat deed hij? Hoe zagen zijn dagen eruit? De serie is als het ware een training, die ons helpt in het volgen van Jezus.

Waar kunnen we je nog meer van kennen? 
Samen met mijn vrouw Ilse woon ik in Ede. Mocht je daar in de buurt wonen, dan ken je me misschien van de kerk of van het voetbalveld. Daarnaast geniet ik van mijn ondernemerschap bij Flowmotive en ben ik betrokken bij het ondernemersnetwerk van GlobalRize.

Wat wilde je vroeger worden? 
Accountant. Ik ben gek op cijfers. Wanneer ik als kleine jongen tijdens kerkdiensten geen concentratie had en onrustig werd, gaf m’n moeder me een aantal rekensommen en was ik weer voor enige tijd rustig. Later heb ik nog een aantal jaar bij een accountantskantoor mogen werken, maar dan op het gebied van HRM.

Wetenswaardigheden
Het liefst zou ik ieder weekend op tienerkamp gaan. Of mijn leven lang op een studentenvereniging zitten. Ik hou van de dynamiek van grote groepen mensen, met name wanneer de combinatie ontstaat van sport, diepgang en gezelligheid.

Waarom presenteer je bij Family7? 
Jezus geeft ons het leven in al zijn volheid. En als we kijken naar onze maatschappij, dan zie je dat we daar allemaal zo naar verlangen: een vol en bruisend leven. En wat is er dan mooier om door televisie mezelf en anderen te helpen om deze Jezus te ontdekken. 

Programma's

Jezus Leven Bijbelstudie Family7 met Henk Stoorvogel en Marco Ketel

advertentie