Auto B Good

Auto B Good

Johny, EJ, Cali, Miles en Issadora zijn een paar van de hoofdpersonen van een deze kleurrijke animatieserie voor kinderen: Auto-B-Good! Deze Amerikaanse animatieserie werd tussen 2013 en 2015 al eens uitgezonden. De vijfvoudig Emmy Award-winnende serie is over de hele wereld te zien. En nu dus ook weer bij Family7! De hoofdrollen in deze serie zijn weggelegd voor… auto’s. Elke auto heeft zijn of haar eigen unieke persoonlijkheid. Ze wonen met z’n allen in Autostad, een klein plaatsje dat net naast de grote weg ligt. In dit plaatsje beleven de auto’s leuke, spannende maar ook leerzame avonturen. 

De korte, vrolijke filmpjes zijn leuk om naar te kijken, maar brengen ondertussen wel belangrijke thema’s naar voren. De fantasie van de kinderen wordt geprikkeld en op een speelse manier leren ze iets over respect, verantwoordelijkheid, vriendelijkheid, rechtvaardigheid, eerlijkheid, doorzettingsvermogen, moed en zelfbeheersing. Rond deze onderwerpen zijn met veel aandacht warme, boeiende en leuke verhalen gecreëerd. 

In de nieuwsbrief stond per ongeluk een verkeerde uitzendtijd. Auto-B-Good wordt uitgezonden op werkdagen om 7.00 uur en om 17.00 uur. 

Auto B Good Animatieserie voor kinderen bij Family7 Issadora
Auto B Good Animatieserie voor kinderen bij Family7 Issadora

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als deze leuke animatieserie voor kinderen, die mogelijk gemaakt is dankzij de opbrengsten van de decemberactie van 2020! Geweldig toch?! Wil jij ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN
300
solcon