Blalala

Blalala

Vorig jaar was de opbrengst van de decemberactie voor het maken van nieuwe kinderprogramma’s. Dankzij jullie gulle giften konden we dit jaar onder meer een nieuwe serie van Blalala maken!

Een nieuw seizoen van het 'gouwe ouwe' muziekprogramma voor kinderen! Reni en Elisa Krijgsman zingen weer enthousiast, samen met een stel kinderen. Elke aflevering doet goochelaar Joost een geweldige goocheltruc. Het bijzondere aan Joost is dat hij niet zomaar een goochelaar is, maar ook heel veel van Jezus houdt. Via zijn trucs leert hij dingen uit de Bijbel die bij het thema van de aflevering passen. Ook wordt er gedanst. 

'Zingen en dansen zijn twee manieren om God te aanbidden,' vertellen Reni en Elisa. 'Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om Hem te aanbidden. Het is belangrijk dat een kind ontdekt en leert Wie God is en dat een kind leert Hem te aanbidden. Eigenlijk betekent aanbidding dat je je helemaal hebt overgegeven aan God en dat je dat wilt uiten in je leven.'

Dat belooft veel moois voor de nieuwe afleveringen van Blalala. Kijk, zing en dans gezellig mee! 

Te zien vanaf zaterdag 2 oktober 2021 om 18.30 uur.

Blalala muziekprogramma voor kinderen bij Family7 met Reni en Elisa Krijgsman
Blalala muziekprogramma voor kinderen bij Family7 met Reni en Elisa Krijgsman

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als Blalala, waarvoor tijdens de decemberactie van 2020 geld voor werd ingezameld. Wil jij ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN
300
solcon