Jeni zoekt het buitengewone

Jeni zoekt het buitengewone

‘Het maakt niet uit hoe oud je bent. De Heer heeft plannen voor iedereen. Iedereen is geliefd en geschapen met een doel. Mijn verlangen is dat mensen het uitzonderlijke plan ontdekken dat God voor hen heeft, zegt Jeni Molitor, de presentatrice van de Amerikaanse reality-tv-show ‘Jeni zoekt het buitengewone’. 
‘Voor iedere persoon is dat plan van God weer iets anders. En het is nooit te laat om te ontdekken wat dat voor jou is’, aldus Jeni Molitor. De Amerikaanse realityserie is een aantal jaren geleden al op Family7 uitgezonden. In de zomer van 2021 komen seizoen 3 en 4 op de buis.

Tijdens het derde seizoen reist Jeni met gastspreker Casey Cole naar Puerto Rico. Dit seizoen is vol avontuur. De twee vriendinnen ondernemen allerlei avontuurlijke activiteiten zoals kajakken op de oceaan, windsurfen en snorkelen. Het vierde seizoen speelt zich af in de herfst in Michigan, de thuisbasis van Jeni en haar familie. 'Ik deel tijdens dit seizoen de recepten van mijn oudtantes, oma en moeder. Samen met mijn vriendinnen hebben we heel lekker eten gemaakt en samen gegeten. Ook deel ik bijzondere familieverhalen.'

Jeni zoekt het buitengewone TV-serie bij Family7 selfie
Jeni zoekt het buitengewone TV-serie bij Family7 selfie

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als deze nieuwe afleveringen van de Amerikaanse serie. Geniet jij ook van deze verhalen en wil je ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

230
Ziggo
78
KPN
300
solcon
49
Caiway logo
379
T-mobile