Kom Zing Mee!

Kom Zing Mee!

Meezingprogramma met geliefde geestelijke liederen. Voor iedereen die graag kijkt, luistert en meezingt met oude en nieuwe klassiekers.
Met Jan Quintus Zwart en Noortje van Middelkoop, organist Ronald IJmker, pianist Jan Lenselink

In de uitzendingen hoor je bekende liederen die hun waarde bewezen hebben omdat ze veelgevraagd en zeer geliefd zijn. Niet alleen oudere liederen, er zijn ook nieuwe liederen die in zeer korte tijd vertrouwd zijn geworden. Er is in elk programma ook plaats voor een bekende Psalm. Veel liederen zijn afkomstig uit de inmiddels 100-jarige Johannes de Heer-bundel. Zowel Noortje, Jan en Ronald zorgen voor de muzikale arrangementen in dit programma.

Het plezier van het zingen bij Kom Zing Mee spat eraf. De speciaal samengestelde vocalgroep – voornamelijk afkomstig uit de koren van Jan Quintus Zwart – zingt enthousiast met elkaar. De liederen worden eenstemmig gezongen en de liedteksten worden in beeld gebracht. Dit nodigt van harte uit om thuis mee te zingen.

Kom Zing Mee met Jan Quintus Zwart Muziekprogramma bij Family7
Kom Zing Mee met Jan Quintus Zwart Muziekprogramma bij Family7

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als dit mooie muziekprogramma, waarmee je thuis op de bank geniet van prachtige klassiekers. Geweldig toch, dat dat mogelijk is! Wil jij ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

230
Ziggo
78
KPN
300
solcon
49
Caiway logo
379
T-mobile