Op weg naar de hemel

Op weg naar de hemel

In zijn gelijknamige boek en in de nieuwe Bijbelstudieserie ‘Op weg naar de hemel’ gebruikt Henk Binnendijk de tabernakel – de ‘mobiele tempel’, die het volk Israël meenam in de woestijn op weg naar het beloofde land – als beeld om de weg naar de hemel, naar God zelf, aan mensen uit te leggen. ‘De tabernakel is het beste beeldmateriaal om aan mensen de weg naar God uit te leggen, omdat er allemaal onderdelen in de tabernakel staan die uitleggen hoe je bij God kunt komen.’

‘Veel mensen denken: ‘De hemel, dat is de plek waar je naar toe gaat als je overleden bent.’ Dat is een eenzijdige blik op de hemel’, aldus Henk Binnendijk.‘Ik zeg niet dat het niet zo is, maar de hemel is meer dan dat. De hemel is de geestelijke, onzichtbare wereld om ons heen, waarin je ook nu al kunt leven. Ik noem dat vaak: met je hart in de hemel en met je lichaam op de aarde’, vervolgt Henk Binnendijk, evangelist, spreker en auteur.

Op weg naar de hemel Bijbelstudie met Henk Binnendijk
Op weg naar de hemel Bijbelstudie met Henk Binnendijk

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als dit nieuwe programma met Henk Binnendijk. Wil jij ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

 

Kijk Family7 via:

58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN
300
solcon
49
Caiway logo